Un gol d'Hevel deixa l'Andorra líder

Queda molt per acabar la lliga, però aquesta setmana la passarem en primera posició per primer cop aquesta temporada. L’Andorra ha sumat els tres punts en la visita al camp del San Fernando en un duel que s’ha hagut de suar fins al final. I és que els tricolors s’han avançat en el marcador abans del primer quart i han tingut ocasions per sentenciar, però no ho han fet i han hagut de patir en un darrer quart d’hora de setge local.

Com ens té acostumats en els darrers partits, l’Andorra ha sortit amb bon to i als primers deu minuts ja ha tingut dues bones arribades: primer un xut de Marc Fernández a les mans de Perales i just després una centrada d’Héctor Hevel que no ha trobat rematador. Fins que al 13’ ha arribat el 0-1 en una bona recuperació de Sergio Molina, que ha permès Rubén Enri assistir per a què Héctor Hevel obrís la llauna amb un xut creuat amb la dreta.

A partir d’aquí, el duel se li ha posat molt de cara al conjunt tricolor, si bé és cert que la següent ocasió clara ha estat local. I és que a través de la velocitat i potència de Biabiany, el San Fernando amenaçava en fer mal i en una passada llarga del porter Perales, el francès ha deixat el gol mastegat a Callejón que, amb tot a favor, ha rematat alt. Però el partit seguia fent baixada cap a la porteria local i els d’Eder Sarabia han seguit insistint amb xuts de Rubén Bover, Aguado i, sobretot, un contraatac claríssim que ha culminat amb un xut de Rubén Enri massa alt. Però encara n’ha tingut alguna de més clara l’Andorra just abans del descans després d’una excel·lent combinació entre Marc Fernández i Sergio Molina que ha acabat amb un xut de Rubén Bover claríssim.

A la represa també ha sortit molt bé l’Andorra: només en cinc minuts, ho ha provat Héctor Hevel i, poc després, Rubén Enri n’ha tornat a tenir una de molt clara però ha topat amb de nou amb Perales. Els tricolors l’han tingut per sentenciar, però a mesura que anaven passant els minuts, el San Fernando ha anat guanyat metres. Si abans el duel feia baixada cap a l’àrea local, a mesura que s’acostava el final, els locals han anat tancant l’Andorra en el seu propi terreny de joc. I el darrer quart d’hora ha estat de setge local total: córners i centrades a l’àrea que la defensa tricolor ha anat traient com ha pogut. L’ensurt més gran ha arribat al 84’ en una jugada embolicada dins l’àrea després d’un servei de cantonada, mentre que, dos minuts després, Nico Ratti ha volat per salvar una canonada de Carbó. Al final, però, el marcador no s’ha mogut i l’Andorra ha lligat una victòria que l’impulsa en el lideratge.