CA
Base

Un gol a les acaballes dona el triomf a l'Aleví

Victòria de prestigi de l’Aleví, que va remuntar en el segon temps per sumar els tres punts davant el Guissona, un dels equips capdavanters de la lliga. El partit, molt disputat, no es va decidir fins a l’últim moment, però els tricolors van poder sumar tres punts molt merescuts.

El duel va començar molt igualat, amb tots dos equips intentant imposar-se amb les seves armes. L’Andorra a través del control de la pilota i els de la Segarra mitjançant una pressió alta i intentant fer mal a través d’un joc molt més directe. Però tot i la qualitat dels visitants, els tricolors no patien excessivament en defensa, mentre que van gaudir d’alguna opció per obrir la llauna. Però en una jugada desafortunada per a l’Andorra, el Guissona va fer el 0-1 a tres minuts d’arribar al descans.

Tot i el gol psicològic, a la represa l’Aleví va sortir decidit a capgirar el marcador i es va fer amb el control del partit. Així, després de molt intentar-ho, l’empat va acabar arribant al minut 42 després d’un bon canvi d’orientació que va permetre Guillem enviar la pilota al fons de la xarxa amb un xut creuat. Però l’Andorra no es va conformar amb l’empat i va seguir buscant el gol que finalment va acabar arribant a cinc minuts del final, en una genialitat de Marco que va rebre dins l’àrea, va regatejar el porter i va anotar el gol del triomf a plaer.