Skip to main content
CA
Primer Equip

Un escenari ideal per donar el cop

L'Andorra afrontarà, aquest dissabte, sense dubte el desplaçament més complicat d'aquest inici de curs. Visitarà al filial del Vila-real que ha començat la lliga de manera estratosfèrica: set victòries i un empat per destacar-se en el lideratge del grup. Els tricolors, en canvi, encara no han aconseguit arrencar a domicili; tot i deixar bones sensacions en tots els partits, la victòria se'ls hi ha resistit. Per això, marxar amb els tres punts de la Plana Baixa seria una injecció de moral sensacional per als d'Eder Sarabia.

"Hem fet molt bons partits [fora de casa], quasi tots contra equips de la zona alta, i en la majoria hem merescut més del que hem obtingut. Però una victòria a domicili, sí que és veritat que seria la confirmació del que ja sabem que estem fent bé", deia el tècnic tricolor en la roda de premsa prèvia abans de partir cap a Vila-real, reiterant una setmana més les sensacions positives que li desperta l'equip: "Som dels equips que menys ens xuten a porteria i de llarg el que més possessió té. De totes les coses que podem controlar, estic content amb el que fem i si seguim per aquest camí acabarem trobant el premi".

Pel que fa al filial groguet, Sarabia es va desfer en elogis sobre un conjunt que compta amb "jugadors de categoria superior": "Estan vivint un moment de gran inspiració perquè tenen futbolistes de molt talent. Saben controlar molt bé totes les fases d'un partit i de vegades no semblen un filial; quan toca son un equip sobri, que sap patir i defensar", els definia el tècnic de Bilbao. "Han encaixat pocs gols, però crec que si tenim la pilota serem capaços de fer-los mal", concloïa.

Pel desplaçament a Vila-real, els tricolors repeteixen convocatòria amb les baixes d'Héctor Hevel, Cañete i Guti.

#SomTricolors