Un empat per tancar la primera volta

Empat per tancar la primera volta al camp del Tenerife, en un partit igualat i sense gaires ocasions de gol. Els tricolors, però, s’han avançat en el marcador amb la cinquena diana de Carlos Martínez aquesta temporada, però quan millor estaven ha arribat l’empat local i el marcador ja no s’ha mogut.

Gran inici de partit de l’Andorra, que ha trobat el gol en la primera arribada. Era el primer cop que els tricolors s’apropaven a la porteria rival, però la jugada ha estat d’escàndol: l’ha començat Germán al mig del camp desfent-se de dos rivals amb dos tocs de qualitat, Jandro ha girat per a Martí Vilà i, el lateral, ha posat una centrada mil·limètrica per a què Carlos, de cap, obrís la llauna (13’).

Amb el 0-1, els d’Eder Sarabia tenien el partit allà on volien: amb avantatge en el marcador i controlant a plaer el ‘tempo’ del matx. L’equip tocava i tocava, amb un Tenerife que intentava pressionar però no podia robar... però quan tot semblava anar amb el vent a favor, una pèrdua i una gran jugada individual d’Elady ha retornat les taules en el marcador (31’).

Amb tot igualat s’ha arribat al descans, però a la represa ha sortit millor el conjunt local que, en menys de deu minuts ha gaudit d’un bon grapat de córners, d’un cop de cap de Sipcic que ha salvat Alti i un xut de Nacho desviat per Nico Ratti. Passada la rauxa inicial, l’Andorra ha aconseguit calmar el partit, però ha seguit sense trobar la porteria rival. I així han anat passant els minuts, amb tot sota control però sense acabar de poder donar una marxa més al duel... fins que en els darrers minuts, han estat els locals qui han aconseguit accelerar una mica el joc i han collat buscant un gol del triomf que no ha arribat.