Skip to main content
CA
Primer Equip

Un empat per seguir sumant

Després de les tres derrotes consecutives, l'Andorra acumula dos partits seguits sumant i sense encaixar. Amb un joc potser una mica més pragmàtic, els tricolors s'han tornat a mostrar un equip sòlid i que no ha deixat crear cap ocasió de gol destacada al rival, però al contrari que el dilluns passat, no han trobat el gol per poder sumar els tres punts.

Tot i això, s'ha vist un molt bon Andorra, dominador com sempre amb pilota però sense concedir espais a un equip amb molta pólvora en atac. Els d'Eder Sarabia no han acabat de ser precisos en el darrer tram de camp, tot i que les millors arribades a la porteria rival han estat seves. Primer ho ha provat Manu amb un cop de cap fluix, però ha estat Álvaro Martín, titular avui, qui ha tingut les dues millors ocasions. Sobretot la primera, amb un xut amb la cama dreta que ha desviat Yáñez a córner.

A la represa, l'Sporting ha estat el primer en apropar-se a l'àrea rival en una ràpida transició, però tot just al minut 48, Diego Alende ho ha provat amb un gran llançament de falta. El partit, com al primer temps, ha seguit molt igualat, si bé l'entrada de Hassan ha donat a l'Sporting una arma per fer mal. Seva ha estat la millor ocasió visitant després d'una gran jugada individual. Per la seva banda, l'Andorra ho ha provat a través d'Iker Benito, que ha fet lluir Yáñez, i Álex Calvo, amb un xut alt.

#SomTricolors