Un empat i una victòria per a l'Aleví

Bon cap de setmana per l'Aleví tricolor que va sumar quatre punts en els dos partits disputats durant el cap de setmana, tots dos a Prada de Moles. Els de Roger Culleré van empatar el duel de dissabte contra el Balaguer en un enfrontament dominat des de l'inici però que es va acabar escapant per culpa de cinc minuts fatídics, i van aconseguir un triomf contundent el dia següent en la visita de l'Agramunt.

L'inici de duel contra els de la Noguera va ser força igualat sense que cap dels dos equips aconseguís fer-se amb el domini de la pilota, si bé amb el pas dels minuts, els tricolos es van anar imposant. Tot i això, en els metres finals, l'Aleví no va acabar d'estar encertat i al descans s'hi va arribar amb empat a 0.

El domini local del segon quart es va repetir a la represa, amb la diferència que l'Andorra, aquest cop sí, va trobar ràpidament el camí del gol. Va ser per mitjà de Lucas amb un xut des de fora l'àrea al 34'. Amb la llauna oberta, l'equip es va deixar anar i cinc minuts més tard Germán va ampliar l'avantatge després de rebre una bona passada filtrada i definir amb un xut creuat.

Amb 2-0 i ja en el darrer quart d'hora, el duel semblava força encarrilat per a l'Andorra, que no havia patit en els primers 45 minuts. Però tot se'n va anar en orris en cinc minuts fatídics: al 48', el Balaguer va aprofitar un error tricolor per retallar distàncies i entrar de ple en el partit. I així va ser: els tricolors no van saber gestionar el moment d'empenta visitant i al 52', el Balaguer va anotar el gol de l'empat. Per sort, després del 2-2, el conjunt de Roger Culleré es va refer tot i que el marcador ja no es va moure.

FITXA TÈCNICA

FC ANDORRA: Arnau, Germán, Guillem, Christian, Marco, Ivan i Lucas; Biel, Dani, Lino i Unai,

GOLS: 1-0 (34') Lucas. 2-0 (39') Germán. 2-1 (48') Balaguer. 2-2 (53') Balaguer

Si el dissabte l'Aleví havia fet un bon partit però no havia aconseguit el triomf, contra l'Agramunt el conjunt tricolor sí que va aconseguir els tres punts. I això, que el rival arribava al duel després d'una ratxa de quatre victòries consecutives i no venia amb un partit a les cames el dia anterior.

Però la primera meitat de l'Andorra va ser pràcticament brillant. L'equip es va mostrar molt segur amb pilota i es va fer un fart d'arribar a la porteria visitant amb molta facilitat. Així, al minut 7, Ivan va obrir el marcador amb un xut des de fora l'àrea, mentre que Adrián va doblar l'avantatge en el darrer minut del primer quart. Ja en el segon període, Marco i Lino van deixar el partit pràcticament encarrilat amb dues dianes pràcticament seguides, i Ivan, a la sortida d'un córner, va tancar una primera meitat excel·lent amb el 5-0 al minut 24.

A la represa, els visitants van retallar distàncies només començar i van aconseguir igualar l'enfrontament. L'Andorra ja no es trobava tan còmode com en els primers 30 minuts i les pèrdues en la sortida de la pilota es van multiplicar. Tot i això, els tricolors es van seguir mostrant molt efectius en els metres finals i abans de tancar el tercer quart Lino i Christian, amb un altre xut llunyà, van deixar el partit 7-1.

Els visitants van tornar a retallar distàncies encara abans del 45', però a l'inici del darrer període, Adrián va anotar el gol més bonic del partit amb una espectacular volea amb la cama esquerra. A les acaballes, l'Agramunt va anotar dues dianes intranscendent per tancar el marcador.

FC ANDORRA: Biel, Dani, Germán, Christian, Ivan, Adrián i Lucas; Marco i Lino.

GOLS: 1-0 (7') Ivan. 2-0 (15') Adrián. 3-0 (20') Marco. 4-0 (21') Lino. 5-0 (24') Ivan. 5-1 (31') Agramunt. 6-1 (41') Lino. 7-1 (43') Christian. 7-2 (44') Agramunt. 8-2 (49') Adrián. 8-3 (50') Agramunt. 8-4 (54') Agramunt.