Un empat fora de casa per seguir al capdavant de la classificació

Miguel Loureiro en una acció de partit davant la defensa granota

El FC Andorra es va endur un punt de la visita a Bunyol, després d’empatar (1-1) contra el Atlético Levante UD. El conjunt tricolor va sortir d’inici amb la novetat a l’onze de Casadesús, situat a la punta d’atac darrera d'Ernest Forgas.

La igualtat ja es feia presagiar els primers instants, on el conjunt local va sortir amb empenta, fent treballar Nico Ratti amb un bon xut de Joan des de la frontal. El filial granota va posar en escena un joc elèctric i molt ràpid a camp contrari, fent que les incorporacions a l’àrea dels jugadors de segona línia arribessin de forma constant. La defensa va fer mans i mànigues per recuperar la possessió de la pilota i fruit d’això van començar a arribar les jugades andorranes. El primer avís va venir a peus de Forgas, que després d’una bona jugada de Moha Keita, rebia la pilota i de primeres sorprenia amb un xut que va rebutjar la defensa granota. Deu minuts més tard va arribar el gol. Els tricolors es van avançar al marcador amb un xut de Moussa Sidibé que va fer entrar neta per l’escaire la pilota, davant un Cárdenas que contemplava atònit com descendia una paràbola que semblava anar a fora.

El gol va esperonar el filial granota que va dominar elcontrol de l’esfèric a la segona meitat. Les arribades més perilloses vanarribar per banda, buscant centrades al segon pal on Ontiveros no hi arribavaper molt poc. Aquest fet provocava que tant Loureiro com Jilmar, laterals ahir,es multipliquessin en defensa. Qui també va treballar de valent va ser Nico Ratti.El porter tricolor va haver d’aparèixer novament per treure sota pals unarematada de Cantero que enfilava la xarxa. Quan tot semblava decidit va arribaruna acció per banda esquerra, on la pilota arribava a peus de Nacho Ruiz, quefeia l’empat amb un xut des de l’àrea petita.

Amb aquest empat, el FC Andorra suma ja 14 punts que el deixen líder una jornada més, després de l’empat del Villarreal B i el Lleida Esportiu, equips amb els que encara comparteix els mateixos punts al capdavant del grup 3 de la Segona divisió B.

ZONA MIXTA

Parlava el tècnic Gabri García al final del partit, ondestacava l’energia del filial granota: “Ja esperàvem que el rival mostrésaquesta actitud intensa amb la gent jove. És un equip que juga bé a futbol i ésper això que hem patit en un partit que ha estat difícil”. Respecte el joc ques’ha mostrat valorava que: “La primera part ha estat molt igualada però el golens ha donat tranquil·litat. Ells han fet una bona segona part, traient-nos lapilota i tenint ocasions, fins que han aconseguit el gol”.

D’altra banda valorava l’empat un dels homes del partit, el porter Nico Ratti, que veia com a Bunyol es trencava una ratxa de 5 partits sense encaixar cap gol: “La primera part hem jugat molt bé i hem pogut realitzar el nostre joc, però a la segona part hem patit i és per això que hem aconseguit un bon punt”. Sobre la inclusió de Casadesús a l’onze inicial ho valorava com una novetat positiva, donat que “Victor ha interpretat molt bé el partit, però el rival ha fet un pas més a la segona part. Sabíem que el Llevant era un molt bon equip i hem de seguir treballant així”.

PROPER PARTIT

El conjunt tricolor rebrà el proper diumenge a les 12h a Prada de Moles a l’Hércules CF, un conjunt que tot i començar amb un empat i cinc derrotes, va guanyar 4-1 a la darrera jornada al FC Barcelona B.

Per aquest partit s’espera una grada plena a Prada de Moles, per animar l’equip!