Skip to main content
CA
Primer Equip

Un empat de prestigi

Punt de prestigi de l'Andorra al camp del líder en un partit que ha tingut una mica de tot. En el primer temps, els tricolors han fet un partit magnífic, sotmetent a l'Eibar a través de la pilota, però han acabat patint després de l'expulsió de Molina a l'hora de joc. Amb inferioritat numèrica, els d'Eder Sarabia s'han hagut de conformar amb conservar el punt i ho han aconseguit gràcies a un gran treball defensiu.

Amb els locals intentant anar a robar a dalt, l'Andorra ha gaudit movent la pilota i fent córrer l'Eibar en una primera part de control total tricolor. Bakis, amb un intent de sorprendre Zidane amb un xut des del mig del camp (7') i un cop de cap massa fluix (20'), ha estat el primer en provar-ho. És cert, això sí, que tot i tenir la possessió, als visitants els hi ha faltat trepitjar més l'àrea, però és que a l'altra porteria, Nico no ha hagut de fer cap aturada abans del descans.

Sergio Molina, just al 30', ha fet intervenir el porter local, mentre que tot just després, Bakis ha tingut l'ocasió més clara del primer temps. Després d'una bona passada de Pampín, el '12' ha retallat el defensa però, amb l'esquerra, el seu xut ha anat a parar al travesser.

A la represa, l'Eibar ha sortit disposat a incomodar una mica més i, just començar, Pampín ha estat providencial anant a terra dins l'àrea per salvar el xut de Corpas. Però tot seguia sota control fins que, al 60', Sergio Molina ha vist la segona targeta groga i tot ha canviat. Amb deu jugadors, l'Andorra ha hagut de fer un pas enrere i l'Eibar s'ha llançat amb tot a buscar el gol. Nolaskoain, amb un xut fregant el pal, i Vadillo, al travesser, han tingut les millors opcions guipuscuanes, però el marcador no s'ha mogut.

#SomTricolors