Un empat amb bones sensacions

El bon ambient a les graderies l'ha sabut traslladar l'equip amb un gran partit sobre el terreny de joc. Tot i això, l'Andorra ha hagut de remuntar el gol visitant en una jugada desafortunada i només ha pogut sumar un empat en un duel en el qual els tricolors han estat valents i haurien pogut merèixer una mica més de sort en el resultat final.

La primera part ha estat totalment de l'Andorra, davant un Espanyol que només s'ha atansat en una ocasió a la porteria de Dani Martín. Els tricolors,  en canvi, han dominat i han tingut ocasions per avançar-se en el marcador. La més clara, un cop de Manu Nieto al pal, però abans Lobete havia estavellat el seu xut al cos d'un defensa i uns minuts més tard, ho ha provat altre cop Manu però ha salvat bé Pacheco. L'Espanyol ha amenaçat en una passada a l'esquena de la defensa que ha salvat molt bé Vilanova abans que Braithwaite carregués la cama. La única mala notícia del primer temps ha estat una nova lesió de Martí Vilà.

Al segon temps, l'Espanyol ha sortit més valent i li ha aconseguit treure una mica més la pilota al conjunt tricolor. Tot i això, el primer en provar-ho ha estat Lobete, amb un xut que ha aturat en dos temps Pacheco. A l'altra àrea, Expósito ha finalitzat una ràpida transició amb un xut sense gaire perill. Un minut després, l'ha tornat a tenir Lobete, però el gol ha arribat a l'altra porteria en una jugada d'autèntica mala sort. En una centrada sense aparent perill, Pampín s'ha introduït la pilota a la seva porteria i els blanc-i-blaus s'han avançat en el marcador. Lluny d'enfonsar-se, l'Andorra ha agafat el toro per les banyes i ha anat a buscar l'empat. En la jugada posterior al gol, Ramon ha salvat sobre la línia un gol cantat de Lobete i uns minuts després, un xut d'Iván Gil s'ha enverinat amb l'esquena de Manu Nieto però la pilota ha sortit per sobre el travesser.

Fins que al minut 83 ha arribat el merescut gol de l'empat. En una jugada de paciència, Petxa s'ha internat dins l'àrea i ha servit una centrada mil·limètrica per a què Iván, amb un cop de cap des de dins l'àrea petita, anotés l'1-1. El gol ja seria definitiu perquè més enllà d'un xut alt de Pampín en gairebé la darrera jugada del matx no ha passat res més a prop de les àrees.