Skip to main content
CA
Primer Equip

Un duel per aconseguir l'ascens

Prada de Moles serà l'escenari on es disputarà el partit per l'ascens. Diumenge (17 hores) dins l'horari unificat, l'Andorra es batrà amb el Viladecans en l'últim partit de la temporada. El somni de pujar a Tercera Divisió està a tan sols 90 minuts. Des de l'arribada de Gabri i Jorquera, els tricolors han sumat 43 punts dels 54 disputats, encadenant la millor dinàmica de la categoria.

Ahir, l’entrenador manifestava en roda de premsa que "els jugadors van agafar el compromís des del primer dia, tenim un vestidor bo i unit." "Fins i tot els jugadors que no entren de forma regular en les convocatòries estan entrenant al màxim i això fa que l'equip estigui on està ara mateix", va afegir.

Després de la victòria a Balaguer, l'Andorra segueix liderant la classificació amb 64 punts, seguit pel Manresa que compta amb un punt menys. El Viladecans, amb el punt que aconseguia davant el Borges Blanques amb un gol a l’últim minut, es situa tercer amb 60 punts. Així doncs, una victòria dels tricolors certificaria l'ascens directe. En cas de no aconseguir-ho, dependria del resultat del Manresa al camp del Lleida Esportiu Terraferma B per assolir l’ascens en aquesta jornada.Sigui com sigui, el partit de diumenge serà clau per al desenllaç de la competició. Els del Principat estan concentrats i motivats per encarar el duel i estan convençuts que una victòria seria la cirereta del pastís d'una temporada històrica per al club.