Skip to main content
CA
Primer Equip

Un duel de màxima exigència

A Andorra, la victòria de la darrera jornada contra l’Oviedo va caure com aigua de maig. Pels tres punts i per les bones sensacions que va deixar l’equip per posar fi a una ratxa de cinc partits sense guanyar. Al vestuari mai hi havia hagut preocupació, però guanyar sempre dona confiança i de ben segur que la victòria davant els asturians ajudarà el conjunt d’Eder Sarabia a afrontar millor el difícil desplaçament a El Plantío.

El rival

I és que aquest dissabte, el conjunt tricolor té un duel de màxima exigència. És cert que el Burgos no passa pel seu millor moment i encadena cinc partits sense guanyar –amb quatre derrotes, eliminació de la copa inclosa–, però els de Julián Calero son, sense cap mena de dubte, un dels equips revelació de la temporada. Els castellans han fet de la solidesa defensiva la seva millor arma com bé van demostrar en el partit de la primera volta al Principat.

I és que el matx a l’Estadi Nacional va ser una clara exemplificació del que son tots dos equips: els tricolors van monopolitzar la possessió a camp contrari, però els burgalesos van resistir bé –no és casualitat que siguin l’equip menys golejat de la categoria– i van aprofitar la seva oportunitat.

#ParauladeMíster

“Ens trobarem un escenari molt bonic, on hi haurà un ambientàs i serà un partit espectacular entre dos equips diferents però que buscarem la porteria rival i anirem a pel partit”.

“Segurament ells no estan en aquell punt de tant encert i inspiració com tenien a la primera volta i potser poden tenir algun dubte perquè estan rebent mes gols i no estan tan sòlids com quan van venir aquí”.

“Com a tots els camps hi anirem amb la convicció i determinació de fer un gran partit i poder guanyar. Hem demostrant a tot arreu que som capaços de fer-ho. En algunes coses pot ser un partit semblant al de l’anada, però el fet que juguin a casa pot donar matisos diferents. Nosaltres estem preparats per a tot”.

“És un equip que té recursos ofensius. Son un conjunt vertical, valent, agressiu, que treu moltes centrades... Potser no és un equip que elabora ni té la calma per tenir possessions llargues com nosaltres, però que si s’associen amb 4 o 5 passades tenen capacitat per crear jugades”. 

La convocatòria

Amb Petxa i Dani Morer ja disponibles, Eder Sarabia recupera efectius a la defensa, sobretot al carril dret. La seva reaparició és una excel·lent notícia, sobretot ara que l’equip ha perdut Martí Vilà i Adri Vilanova per lesió.

#SomTricolors