Skip to main content
CA
Primer Equip

Un duel atractiu

A la jornada 18, l’Andorra i el Cartagena es veuran les cares en un duel entre dos equips situats a la zona alta que intentaran mantenir el seu bon moment de forma per seguir en posicions de promoció d’ascens. Una situació que no estava en les previsions en l’inici del curs, però que tots dos s’han guanyat a pols després d’un inici de lliga molt positiu. Els d’Eder Sarabia, que voldrà celebrar la seva recent renovació amb un nou triomf, arriben després de quatre victòries en els cinc últims partits –més les dues en els partits de copa–.

El rival

Els murcians, per la seva banda, tenen també la moral pels núvols després de la victòria in-extremis contra l’Eibar amb un gol d’Alfredo Ortuño en el minut 96. Tres punts que permetien al conjunt de Luis Carrión mantenir-se en posicions de promoció d’ascens, una zona noble que gairebé no han abandonat des de l’inici de competició després d’un gran inici de lliga. 

A més, el Cartagena arriba al Nacional com l’equip més golejador de la categoria (22), un equip amb un potencial ofensiu temible. Els seus dos davanters, sense anar més lluny, estan en el top10 de màxims golejadors de la categoria –Sadiku (7) i Ortuño (5)– i tenen homes com Pablo de Blasis capaços de desequilibrar un matx.

#ParauladeMister

“Estem en el nostre millor moment de la temporada. Venim d’una bona victòria, de preparar molt bé la setmana, estem amb ganes i força. Sabem el rival que tindrem al davant però ens sentim molt forts, sobretot a casa nostra i tan de bo ho fem molt bé i podem seguir gaudint de l’any que estem fent”

“Si analitzes les seves dades veus que fan coses molts diferents als equips que ens hem enfrontat últimament. Nosaltres estem enfocats en un 80% en les nostres coses, però aquesta jornada també hem d’estar molt atents a tota la capacitat que tenen ells amb pilota, a les seves individualitats...”

“Aquest any tenim molts més recursos per a tot. Recursos individuals en l’u contra u davant defenses tancades, també per contraatacar...” 

La convocatòria

Per primera vegada des de fa jornades, Eder Sarabia no tindrà problemes a l’hora de fer la convocatòria perquè, lamentablement, té quatre baixes segures per al duel de demà: Dani Morer es va lesionar als isquiotibials i Hector va veure la cinquena groga contra l’Ibiza, mentre que Petxa i Bundu segueixen de baixa. 

#SomTricolors