Un Balàfia efectiu supera el Filial

Crònica Filial

Després de l'empat en la primera jornada de la lligueta de permanència, el Filial no va poder sumar en la visita al camp del Balàfia. Els d'Àlex Rodríguez van tenir dificultats per contrarrestar el joc físic dels lleidatans i no van estar encertats en els metres finals, tot al contrari que els locals, que es van endur el partit amb un gol en cada meitat.

Després d'uns primers 20 minuts difícils en què l'Andorra es va veure superat pel seu rival, els tricolors van començar a carburar després de la primera ocasió de Rodrigo. El davanter es va plantar sol davant del porter però aquest va salvar la seva rematada amb el peus. A partir d'aquest moment, el Filial va gaudir dels seus millors minuts amb fins a dues ocasions claríssimes més: al 24', el mateix Rodrigo es va tornar a plantar davant el sentinella local, però la seva rematada picada va marxar fregant el pal dret i, poc després, una centrada de Leandro a punt va estar d'acabar al fons de la xarxa en un mal rebuig d'un defensa local.

Però quan més a prop estava el 0-1 va arribar l'1-0 en un servei de cantonada, un dels grans talóns d'Aquil·les del Filial en les darreres jornades. Massa premi per al Balàfia, que tret d'uns primers minuts de forta pressió no s'havia mostrat superior a l'Andorra.

A la represa, el guió del partit va seguir similar, però els locals van començar a guanyar terreny a través de pilotes llargues i de molta agressivitat en les disputes, fins al punt que Rodrigo va haver de marxar lesionat al 69'. Abans, però, el Balàfia ja havia ampliat l'avantatge amb el 2-0 i des d'aleshores fins al final, el partit va ser un voler i no poder de l'Andorra B, incapaç de tornar a entrar en el partit amb un gol.