Skip to main content
CA
Primer Equip

Un Andorra molt coral

Ho ha avisat sempre que ha tingut l'oportunitat d'explicar-ho públicament i ho ha complert. Eder Sarabia sempre ha dit que per ell tots els jugadors de la plantilla son importants i ho està demostrant amb fets. Tant és així, que tot just complertes quatre jornades de campionat, l'Andorra ha utilitzat ja a 22 futbolistes dels 25 que formen la plantilla.

És cert que la norma de les cinc substitucions introduïda després de la pandèmia dona opcions a utilitzar més jugadors, però el que és evident és que el tècnic tricolor té intenció d'optimitzar al màxim totes les opcions que dona la plantilla. Tant és així que les rotacions han estat una constant en aquest inici de lliga sense que el rendiment de l'equip se'n resentís.

Les xifres ho deixen clares: després de l'estrena de Josele, Manu Nieto i Àlex Pastor contra l'Atlètic Balears –els dos primers, fitxats aquests estiu, van jugar els seus primers minuts oficials amb la samarreta tricolor–, Eder Sarabia ha utilitzat ja a 22 futbolistes aquesta temporada. Son tots els de la plantilla menys el porter Guti, el juvenil Cañete i el sancionat Aguado, que per fi estarà disponible per al tècnic la següent jornada.

Del total de 22, 19 han estat titulars en almenys un partit, mentre que per altra banda, només hi ha dos jugadors que han jugat d'inici en totes quatre jornades: Roger Riera, l'únic que ha jugat tots els minuts, i Sergio Molina. "L'equip ideal per a mi son tots els jugadors. Tenim moltes alternatives, perfils diferents i gent que entrena com animals cada dia... m'agrada que tots creguin que puguin ser titulars i que hi hagi competència sana. Nosaltres intentem escollir els que creiem més adequats per a cada partit i els que no entren d'inici també esperem que ens puguin aportar coses sortint des de la banqueta", explicava la setmana passada Eder Sarabia. I així ho està complint, també gràcies a què les lesions estan respectant força la plantilla.

#SomTricolors