Skip to main content
CA
Primer Equip

Un altre partit gran

Situat en la zona mitjana de la taula, l'Andorra s'està mirant amb certa distància les diferents batalles obertes en aquest tram final de la temporada. Els tricolors, que es troben en un dels millors moments del curs, per resultats i per sensacions, han aconseguit les darreres setmanes agafar certa distància amb la zona perillosa de la taula i afronten amb il·lusió el tram final de la temporada.

El rival

Els d'Eder Sarabia sumen cinc partits sense perdre donant molt bona imatge contra qualsevol rival: contra equips de la zona baixa però també davant conjunts que lluiten per l'ascens de categoria. Sense anar més lluny, en aquesta sèrie de partits, l'Andorra s'ha enfrontat a dos líders –Las Palmas i Eibar– i ha aconseguit treure un empat davant tots dos tot i jugar en inferioritat numèrica. I és que els tricolors semblen créixer quan s'han d'enfrontar a un dels cocos de la lliga; va passar a principis de curs i s'està confirmant en aquest últim mes.

I amb aquesta confiança afronta l'Andorra la visita al camp de l'Alavés, quart classificat i que afrontarà el darrer duel de la jornada amb l'opció de guanyar, almenys, una posició. Els bascos també arriben en un bon moment després de dues victòries per la mínima i un gol encaixat en els darrers quatre partits... i a Mendizorrotza no perden des de mitjans de desembre passat en la visita del Levante –derrota en la Copa del Rei contra el Sevilla, a banda–.

#ParauladeMíster

"Anem amb aquella il·lusió de gaudir-ho tot, d'aprofitar cada moment i cada oportunitat i de jugar amb la convicció que estem jugant i tenint seguretat en nosaltres. A Eibar vam demostrar que som capaços de fer coses molt important i ens sentim molt bé".

"Les sensacions son molt bones però encara no hi ha res resolt [respecte el descens]. Pensant en el duel, volem fer un altre gran partit contra un dels favorits per estar a dalt, que està complint amb les expectatives i que és un rival a qui costa fer gols i que ve de guanyar els dos últims partits".

"És un equip vertical, que arriba amb molta gent a l'àrea, que et compromet amb molta gent per davant de la pilota... Així que, a més d'estar bé amb la pilota, necessitarem defensar molt bé. Haurem de fer moltes de les coses que vam fer a Eibar: guanyar duels, segones jugades... i a partir d'aquí ser dominadors".

La convocatòria

Dani Morer i Petxa, que encaren la recta final de les seves respectives recuperacions, son les úniques baixes juntament amb Martí Vilà. Per altra banda, Sergio Molina torna un cop complerta la sanció d'un partit i el defensa del juvenil del Nàstic de Manresa Nico Olmeda debuta en una convocatòria.

#SomTricolors