Triomf convincent del Filial

L'Andorra B surt de la zona de descens després d'una gran victòria a casa contra el Magraners. Els de Luis de Jesús 'Figo' van fer un partit molt complert davant el cuer de la categoria i es van imposar gràcies als gols de Fran i Miki del Castillo en el primer temps i de Luke en el tems afegit.

El Filial va sortir molt concetrat al terreny de joc i ben aviat va trobar el premi del gol en una passada a l'espai que va deixar Fran sol davant del porter. El davanter tricolor va superar el sentinella visitant amb una precisa vaselina i va obrir el camí a l'Andorra B, que va ser totalment superior al seu rival durant el primer temps. De fet, en els primers 45 minuts, els lleidatans només es van apropar en una ocasió a la porteria d'Alejandro Carranza amb un xut que va sortir molt desviat.

Per la seva banda, els tricolors van doblar l'avantatge al minut 22 amb un gol a plaer de Miki del Castillo i van gaudir d'un munt d'ocasions més per marxar al descans amb un resultat encara més ampli. Gabi i Fran van gaudir d'algunes de les oportunitats més clares, però sense encert en la rematada final.

A la represa, va seguir el domini local, tot i que l'Andorra va aixecar una mica el peu de l'accelerador. Al darrere van seguir sense patir, però hi havia el perill que el Magraners entrés de ple en el partit amb una diana. Carranza va blocar sense problemes un xut llunyà i els visitants van enviar la pilota al fons de la xarxa en una jugada anul·lada per un fora de joc clar, dos avisos que van fer que el Filial reaccionés. Finalment, en l'afegit va arribar el 3-0 definitiu després d'una centrada de Josep que va finalitzar Luke amb una rematada amb l'interior del peu.