Skip to main content
CA
Primer Equip

Tres punts per seguir guanyant marge

Quatre jornades sense perdre, però tres empats. L'Andorra es troba en un moment òptim de forma però sumar els tres punts en la visita del Málaga permetrien l'equip tricolor donar un cop sobre la taula, escapar-se una mica més de la zona perillosa de la taula i fer bo l'empat de la setmana passada al camp del líder.

El rival

L'Andorra ve de mantenir a ratlla els dos líders –primer el Las Palmas, la setmana passada l'Eibar– jugant bona part dels minuts amb un home menys –contra els canaris va ser, literalment, el partit sencer– i en el darrer duel a casa van remuntar, en els últims quinze minuts, un 0-2 en contra davant l'Ibiza. Però tot i així, els d'Eder Sarabia aspiren a repetir un partit rodó com el de Cartagena davant un rival que arriba necessitat però en un moment de confiança.

I és que un històric com el Málaga està vivint una de les seves temporades més complicades de les darreres dècades, però viatgen al Principat després de derrotar el Leganés per 2-0 en el darrer partit de lliga i de tres jornades consecutives sense perdre. Uns bons resultats que han permès al conjunt de Sergio Pellicer recuperar una mica l'esperança... la salvació segueix a 8 punts, però els andalusos, un equip valent i a qui Eder Sarabia ha elogiat en roda de premsa, encara confien en alçar el vol.

#ParauladeMíster

"Crec que el pas que vam fer a Eibar, al marge del resultat, va ser molt important. Per confirmar tot el que som capaços de fer tant en atac com en defensa, com en diferents circumstancia, sobreposar-nos a les difcultats... Queden nou partits i aquest nivell no el podem baixar".

"El Málaga és un equip que ara mateix està molt bé, els jugadors individualment estan bé i és un equip valent. Tot ho fan des de la valentia i això és un fet a destacar per a un equip que està en descens. I compte! Per molt que estiguin en descens, no deixen de ser el Málaga".

"Demà necessitem el nivell que vam donar a Eibar i no ens val cap excusar per superar el rival i confirmar amb una victòria tot el que fem i tot allò que diem que mereixem".

La convocatoria

Sergio Molina és baixa aquesta setmana després de l'expulsió de la darrera jornada a Ipurua. Dani Morer, Petxa i Martí Vilà, segueixen lesionats.

#SomTricolors