Tres punts per mantenir la pugna

Ens espera un tram final de temporada emocionant i espectacular i després de la victòria d'ahir de l'Albacete, l'Andorra no ha volgut ser menys i ha sumat els tres punts contra el Castellón en un duel en el qual ha sigut superior però ha hagut de suar fins al final. I és que amb l'1-0, els visitants han intentat fer un pas endavant en els últims minuts, tot i que el conjunt d'Eder Sarabia ho ha sabut controlar força bé.

Sortida fulgurant de l’Andorra que ja al minut 3 ha amenaçat amb un xut desviat d’Aguado i que ha tingut la seva primera oportunitat clara al 5’, en una rapidíssima internada a l’àrea de Zourdine que ha tapat Álvaro Campos. Al 8’, Marc Fernández ha xutat alt i just complert el quart d’hora de joc, Manu Nieto també ha estat a prop del gol en un jugada que ha iniciat Nico Ratti superant tota la pressió visitant amb una precisa passada en llarg.

Es trobava còmode l’Andorra davant un Castellón desaparegut a prop de l’àrea rival. I a base d’insistir, finalment ha arribat el gol tricolor. Primer, al 22’, Sergio Molina s’ha quedat a prop d’arribar a una passada que el deixava sol davant el porter i finalment, al 31’, ha arribat el merescut 1-0 en una passada a l’espai a Zourdine que ha servit enrere per a què Molina obrís el marcador.

Abans del descans, Marc Fernández ho ha provat de falta directa però el seu xut ha fregat la barrera i ha sortit a córner, mentre que a la represa, els primers en provar-ho han tornat a ser els locals en una ocasió claríssima de Manu Nieto a la sortida d’un córner (56’). A partir d’aquí, el duel ha tingut uns minuts de frenesí amb xuts de Sergio Molina i Zourdine i la rèplica castellonenca amb un xut de Pablo Hernández desviat. I al 61’, en plena anada i tornada, ha tingut el Castellón la seva primera oportunitat clara quan Nico Ratti ha estat providencial tapant el xut a boca de canó de Kandoussi.

Passats els minuts de bogeria, el partit s’ha calmat, tot i que al 70’, David Martín ha fet volar Álvaro Campos amb un bon xut. L’Andorra tenia el duel sota control, però amb l’avantatge mínim, els últims minuts s’han fet llargs. I és que els tricolors han combinat moments en què han aconseguit amagar-li la pilota al Castellón amb certs trams de patiment: l’ocasió més clara dels visitants, però, ha estat un xut de falta desviat de Pablo Hernández, mentre que els d’Eder Sarabia han pogut sentenciar per mitjà de Rubén Enri i Carlos Martínez.