L'Andorra vota victòria

Tres punts més i ja en son 44. L'Andorra ha sumat una important victòria en la visita del Málaga que el permet allunyar-se una mica més de la zona perillosa després d'encadenar la cinquena jornada sense perdre. Davant els andalusos, els tricolors han hagut d'esperar gairebé fins al tram final per endur-se el triomf gràcies a un solitari gol de Bundu. Abans, l'Andorra havia dominat, però s'havia trobat amb dificultats per superar l'entramat defensiu visitant.

L'inici de partit semblava esperançador per al conjunt d'Eder Sarabia, que ha sortit amb bon to i no ha tardat en tancar el rival al seu propi camp. I és que tot i que els malaguenys han començat amb intenció d'anar a pressionar a dalt, ben aviat s'han vist obligats a tancar-se prop de la seva àrea. El problema per a l'Andorra és que l'efervescència només s'ha traduit amb un xut centrat d'Hector i, amb el pas dels minuts, el Málaga ha aconseguit apaivagar els ànims tricolors.

En defensa, però, l'Andorra no ha patit gens i el primer xut visitant no ha arribat fins el darrer minut del primer temps. Per la seva banda, els tricolors s'han aprofitat que el Málaga ha sortit més valent a la represa i en els primers minuts Pampín i Iván Gil ja han gaudit de dues ocasions clares per obrir el marcador. De nou, però, el pas dels minuts ha aixafat l'empenta dels locals, que no han tornat a apropar-se a la porteria de Yáñez fins després de l'entrada al camp de Bundu. L'extrem de Sierra Leone ha tornat a quallar un gran partit sortint des de la banqueta i ha estat ell l'autor del gol del triomf després de culminar una passada Rubén Bover en un ràpid contracop tricolor.

Amb l'1-0 el partit s'ha descontrolat una mica i el Málaga ho ha aprofitat per fer un pas endavant. Però tot i tenir una mica més la pilota, Nico Ratti no ha hagut d'intervenir per conservar l'avantatge tricolor.