Skip to main content
CA
Base

Torna el futbol per la base tricolor

Després de l'aturada pel pont de la Puríssima, la base reprèn la competició. Demà tant l'Infantil com el Juvenil juguen a domicili, mentre que el diumenge el filial de Carlos Sánchez s'enfronta al CF Miralcamp a Prada de Moles.

El FC AndorraB es veurà les cares aquest diumenge a les 14.00 hores amb el CF Miralcamp.Prada de Moles serà l'escenari on els tricolors disputaran la jornada 14 de lalliga i lluitaran per consolidar la primera posició. Amb 33 punts i senseconèixer la derrota, reben als del Pla d'Urgell, que de ben segur no posaranles coses fàcils. Ocupen l'onzena plaça després de sumar quatre derrotesconsecutives. L'objectiu dels visitants passa per trencar aquesta mala ratxaimposant-se al líder.

El Juvenil de Richard Imbernon viatja aquest dissabte fins a Lleida per disputar el partit corresponent a la jornada 9 contra el CF Pardinyes (19:30h). Els locals que ocupen la desena posició amb 12 punts, volen retrobar-se amb la victòria després de perdre davant el Mollerussa abans de l'aturada. Els tricolors que són líders amb 22 punts, volen consolidar la bona dinàmica després de vèncer al Atlètic Segre a Prada de Moles la passada jornada. L’entrenador tricolor encara el partit amb escepticisme donat que “hem pogut entrenar poc aquestes setmanes a causa de la meteorologia i fa que el partit se’ns plantegi complicat”.

L'equip més jovedel club marxa fins a Lleida per enfrontar-se demà a les 17 hores amb el CE FIFLleida, onzè classificat que suma tres punts. L’Infantil tricolor, ocupala setena posició amb 10 punts després de sumar dues victòries consecutives.L'objectiu de l'equip infantil és seguir amb la dinàmica positiva que handesenvolupat en les últimes jornades.L'equip Cadet que ocupa la tercera plaça enla classificació té descans aquesta jornada després de vèncer per 0 a 6 al'EFAC Almacelles.