CA
Primer Equip

Torna a sortir creu

L'Andorra segueix sense trobar la tecla per sortir del mal moment i en la visita de l'Elche ha acabat caient per culpa d'un gol visitant a les acaballes. El duel ha estat força igualat, amb molt disputa al mig del camp i trams de domini per a tots dos equips, però els del Baix Vinalopó han aprofitat cinc minuts de rauxa per endur-se els tres punts gràcies a un gol de Nico Castro.

El partit ha començat molt equilibrat, amb tots dos conjunts igualant-se al mig del camp i sense acabar de trobar el camí cap a la porteria rival. De fet, tot i l'activitat d'Álex Calvo, que es movia per tot el front d'atac, la primera arribada amb perill no ha estat fins al minut 39 després d'una passada en llarg de Nico Ratti que ha acabat amb un xut d'Iker Benito, rebutjat pel porter Dituro. Aquests han estat els millors minuts tricolors, que poc després s'han trobat amb un gol d'Álex Calvo a la sortida d'un córner, anul·lat per fora de joc.

El descans ha tallat el bon moment de l'Andorra i, a la represa, el duel s'ha tornat a igualar de nou. Sergio Molina no ha trobat porteria en un xut des de fora l'àrea, mentre que l'Elche ha tingut la seva primera ocasió clara al 72', en una volea de Tete Morente que ha salvat molt bé Nico Ratti amb una gran estirada.

La següent arribada clara ha tornat a ser visitant, amb un xut al pal de John al minut 80. Ha estat quan se li ha descontrolat el partit a l'Andorra, que ha encaixat el gol de la derrota tot just un minut després, en una bona jugada de combinació visitant que ha acabat amb el xut de Nico Castro al fons de la xarxa.

El 0-1 ha fet molt mal al conjunt d'Eder Sarabia, que en els últims minuts no ha aconseguit crear perill a un Elche que s'ha sabut defensar bé. Els tricolors, massa precipitats, només ho han pogut provar amb un xut amb l'esquerra de Jandro, que ha aturat sense gaires problemes el porter.