Tercera derrota consecutiva del Filial

A la mala ratxa en la qual està immers el Filial, tampoc hi ajuda els tres partits consecutius que ha hagut de jugar fora de casa. Contra el Bellcairenc, els d'Àlex Rodríguez van viure un déjà vu: un camp de gespa natural irregular, un rival dur i falta d'encert a les dues àrees. I el resultat va ser el mateix que en els darrers dos partits: tot i avançar-se en el marcador a l'inici i marcar dos gols, l'Andorra B se'n va anar de buit del municipal de Bellcaire d'Urgell.

El partit, això sí, va començar de manera ideal per al conjunt tricolor, que en el primer minut es va avançar en el marcador gràcies a una bona pressió de Marc, que va robar la pilota i va assistir de taló per a què Tiago marqués a porteria buida. El gol va donar confiança al Filial, que en el primer tram va ser netament superior i, al minut 10, hauria pogut deixar el duel molt ben encarrilat en un ma a ma de Tozé.

Els minuts van anar passant sense que el marcador variés, però just complerta la mitja hora de joc, els locals van aprofitar una errada al mig del camp per enviar una passada a l'esquena de la defensa tricolor i tornar a igualar el marcador. L'1-1 era una càstig excessiu per al Filial, que en els darrers minuts del primer temps va perdre el control d'un duel que es va endurir.

A la represa, el partit va seguir en el mateix sentit i, al 51', després d'una pilota prolongada, Robert es va plantar sol davant Ángel i el va superar per sobre per avançar el Bellcairenc en el marcador. El partit se li havia complicat molt a l'Andorra B que, tot i això, va tenir l'empat en una acció on Tiago, des de dins l'àrea petita, va xutar desviat. Uns minuts més tard, però, en una acrobàtica rematada de xilena, Marc sí que va encertar en trobar porteria i va fer l'empat.

Però l'alegria li va durar tot just un minut al conjunt tricolor i, en una acció molt similar a la del segon gol local –una pilota llarga i una prolongació del davanter–, els de la Noguera van tornar a agafar avantatge en el marcador amb un 3-2 que ja no es mouria tot i una ocasió clara de Miki, que va acabar rematant desviat.