Skip to main content
CA
Primer Equip

Taules contra el campió de França

Empat sense gols en el primer partit de la pretemporada 23/24 al camp del Toulouse. Davant un equip un pel més rodat i de gran nivell –és, sense anar més lluny, el vigent campió de la copa de França–, l'Andorra ha fet un partit molt seriós que ha de servir per sumar minuts i anar guanyant automatismes amb els nouvinguts.

Els francesos han sortit més endollats, però els tricolors, que avui estrenaven la segona equipació groga, han tingut les dues primeres oportunitats clares: primer amb un xut de Jandro que ha fregat el pal i, dos minuts després, amb una rematada massa centrada del juvenil Patrick. Més enllà d'això, no ha passat gaire més cosa a prop de les àrees, si bé a les acaballes del primer temps Nico ha hagut d'intervenir en un parell d'ocasions.

A la represa, amb el reguitzell de canvis ha costat veure continuïtat. El Toulouse ha aconseguit traslladar el joc a camp contrari i l'Andorra ha passat més estona de la desitjada sense pilota, però sense patir al darrere el duel s'ha tancat sense gols en el marcador.

#SomTricolors