Skip to main content
CA
Primer Equip

Suspesa la competició indefinidament

El FC Andorra ha rebut el comunicat de la RealFederación Española de Fútbol on la Comissió Delegada de la RFEF ha deciditsuspendre la competició de forma indefinida.

Des del Club s’entén aquesta decisió donat queles circumstàncies actuals fan inviable la pràctica del futbol dins la sevanormalitat. Així mateix, el Club vol reiterar el compromís amb el Govern i lesAutoritats Sanitàries per seguir les seves indicacions de prevenció de contagidel COVID-19.

El Director General del FC Andorra, JaumeNogués, ha valorat el comunicat: “La decisió que ha comunicat la RFEF s’entén perfectamentdonada la situació. L’actualitat futbolística segueix sent igual que fa unasetmana. És incerta per la situació, perquè el més important és evitar elcontagi seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Per sort elsjugadors es troben bé, seguint les indicacions dels entrenadors i treballantdes de casa, mantenint la forma física de la millor forma possible.

Ara el més important és que el risc passi el mésaviat possible i podem tornar a treballar amb normalitat.”

Finalment, des del FC Andorra volem agrair latasca de totes les persones que treballen cada dia pel bé comú, lluitant perevitar el contagi del COVID-19.