Skip to main content
CA
Partners

Summia, nou patrocinador per a la màniga de la samarreta

Avui s’ha fet oficial la incorporació de SUMMIA Real Estate com a nou patrocinador del FC Andorra. En l’acte de presentació, que ha tingut lloc a l’Estadi Nacional, Àlex Cierco Palau com a representant de SUMMIA Real Estate i Jaume Nogués, director general del FC Andorra, han descobert la samarreta del club que incorpora la marca SUMMIA a la màniga de la samarreta. En la trobada també hi han estat presents els jugadors del primer equip Martí Vila i Diego Alende.

SUMMIA és una de les immobiliàries de referència del Principat d’Andorra. Gestiona un patrimoni de 700 immobles entre Andorra i Espanya, amb un dels parcs d’habitatges en lloguer més nombrosos del nostre país i té actualment deu promocions en curs. Tots els seus projectes estan marcats pel seu compromís amb la sostenibilitat i la qualitat oferint immobles diferencials en disseny, prestacions i serveis.

Àlex Cierco, SUMMIA Real Estate: “Aquest acord té tot el sentit perquè som dues entitats que ens trobem en un moment de creixement i compartim els mateixos valors. A SUMMIA estem orgullosos del nostre origen andorrà, i és per a nosaltres un gran orgull esponsoritzar un club amb ganes d’assolir fites ambicioses compartint amb ells aquesta passió per arribar més lluny”.

“La manera d’aconseguir portar l’excel·lència al màxim nivell és envoltar-nos del millor equip possible. Nosaltres ho fem en l’àmbit empresarial i el FC Andorra ho fa cada cap de setmana en els terrenys de joc. Desitgem al FC Andorra una temporada plena d’èxits”.

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: “Per a nosaltres és un honor i un orgull unir forces amb SUMMIA. Compartim valors i, de ben segur, que plegats aconseguirem tots els objectius que tenim marcats”.

#SomTricolors