Skip to main content
CA
Partners

Sportskred es converteix en col·laborador del FC Andorra

El FC Andorra ha arribat a un acord amb Sportskred per a què es converteixi en col·laborador de l’entitat tricolor. D’aquesta manera, el club comptarà ara amb l’ajuda de la plataforma per tal de gestionar i rendibilitzar l’impacte de les xarxes socials.

Sportskred és una plataforma digital que ajuda a clubs, marques, esportistes i tots els agents que participen en el mon de l’esport a trobar solucions per tal d’arribar a grans audiències en les xarxes socials i connectar amb els aficionats i possibles patrocinadors.

Des d’aquest moment, el FC Andorra es converteix en Club Ambaixador de la plataforma.

Javier Guerrero, director d’Sportskred a Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Llatinoamèrica: “Tant clubs com jugadors i aficionats poden participar en la promoció del seu equip, mentre que els patrocinadors ho tenen més fàcil per quantificar y gaudir de tots els beneficis i valors que aporten les seves relacions comercials i de patrocini”.

Departament de comunicació i màrqueting del FC Andorra: “Construir una presència digital forta és bàsic per a qualsevol organització esportiva, però això requereix temps i esforços. Per això, a Sportskred hi hem trobat una solució que ens facilita arribar a grans audiències de manera eficaç i senzilla”.

#SomTricolors