Skip to main content
CA
Partners

Sorare X FC Andorra: tot el que has de saber

LaLigaSantander i el FC Andorra s'han associat amb Sorare per llançar cartes digitals de jugadors per al joc fantasy global de futbol més avançat que uneix usuaris de tot el món. Tens dubtes sobre el seu funcionament? Encara no el coneixes?  Això és tot el que necessites saber:

Què és Sorare?

Sorare és un joc fantasy de futbol, alhora que un mercat de cartes digitals, que està transformant la forma en què els aficionats connecten amb els jugadors i els seus clubs favorits.

Amb Sorare, pots col·leccionar, comprar, vendre i competir amb les teves cartes digitals de jugadors amb llicència oficial i demostrar els teus coneixements futbolístics participant en tornejos gratuïts en els que hauràs de seleccionar una alineació que et permetrà guanyar recompenses segons la teva puntuació final basada en el rendiment real dels jugadors. Vaja, com si fossin un manager professional.

Fundada el 2018, Sorare va ser creada per i per a aficionats del futbol i, en poc temps, aquesta revolucionària plataforma d'entreteniment digital ha aconseguit acords amb les principals lligues i clubs més importants del món, acumulant ja més de 3 milions de managers en totes les seves competicions virtuals. 

El 2022 Sorare es va expandir a altres esports com el beisbol o el bàsquet a través d'associacions exclusives amb la MLB i l'NBA, respectivament. Estrelles mundials de l'esport com Lionel Messi, Zidane o Serena Williams, entre d'altres, també aposten i s'han unit a Sorare com a inversors o ambaixadors.

Com funciona Sorare?  Molt senzill!

  • Col·lecciona cartes digitals gratuïtes de jugadors per començar a participar en competicions de nivell principiant.
  • Juga en una gran varietat de competicions gratuïtes -globals o de lligues específiques- contra aficionats de tot el món. O contra amics a les lligues privades.
  • Ascendeix per accedir a competicions superiors que et proporcionaran recompenses més altes col·leccionant, guanyant, comprant, venent i/o intercanviant les teves cartes digitals de jugadors.
  • Guanya recompenses en funció al rendiment real dels jugadors de la teva alineació seleccionada.

En què es diferencia Sorare de la resta de plataformes de ‘futbol fantasy’?

A diferència d'altres jocs fantasy, amb Sorare realment ets l’amo de les cartes digitals dels teus jugadors favorits. Tu decideixes quina alineació posar setmana rere setmana i temporada rere temporada, podent competir per guanyar recompenses i construir el teu propi llegat virtual, tal com faria el propietari d'un club professional en la vida real. En resum, tu ets l’amo de les teves cartes digitals, guanyis o perdis, ja que aquestes són limitades, autèntiques i amb un valor real. 

A més, Sorare compta amb un dels sistemes de puntuació fantasy més avançats. A diferència de la puntuació basada únicament en les accions decisives d'un jugador (per exemple, els gols o assistències), també fa un seguiment de la puntuació global d'un jugador (per exemple, entrades o ocasions creades). En aquest joc, l'entrenador ha de tenir en compte diversos factors a l'hora de confeccionar la seva plantilla.

Quin tipus de recompenses s'ofereixen?

Les recompenses varien segons la competició, però inclouen: Etherum, entrades per a partits, equipacions signades, noves cartes digitals de jugadors i experiències úniques, com la possibilitat de jugar un partit amb grans estrelles. I amb Sorare, com més guanyis, més avançaràs, desbloquejant targetes, competicions i recompenses de nivell superior.

Totes les cartes tenen el mateix valor?

Totes les cartes de Sorare són propietat de l'usuari i són limitades, per la qual cosa s'han establert diferents tipus de targetes de jugador perquè els managers puguin afegir-les en els seus equips:

  • D'una banda, trobem les "Cartes comunes", que són triades pels managers de forma gratuïta en unir-se a un nou esport o lliga.

A més de les "cartes comunes" gratuïtes, hi ha un nombre limitat de cartes de diferents tipus que els managers poden comprar, guanyar o intercanviar per afegir al seu equip. Per a cadascun dels jugadors disponibles a Sorare trobarem:

  • 1.000 Cartes limitades
  • 100 Cartes rares
  • 10 Cartes súper rares
  • 1 Carta única

Com millors cartes tinguem, més a prop estarem d'aconseguir puntuacions més altes i premis més grans.

Comença ara mateix la teva experiència a Sorare

I rep gratis targetes de jugadors digitals per començar a construir el teu llegat futbolístic.

Què són les lligues privades i com unir-s'hi?

 A més de jugar les grans competicions comunes contra aficionats de tot el món, Sorare ofereix als managers la possibilitat de crear i/o unir-se a lligues privades amb els amics per competir.

Per crear o unir-se a una lliga privada, selecciona la pestanya Lliga Privada a la pantalla principal de Sorare: Football i segueix les instruccions.

Hi ha una edat mínima per jugar?

Has de tenir 18 anys o més per jugar a Sorare: Futbol.

Té algun cost participar?

No hi ha quota d'entrada per jugar a Sorare i tots els managers tenen l'oportunitat de seleccionar "Cartes Comunes" de forma gratuïta des que s'uneixen. Així, qualsevol pot gaudir de les competicions de futbol fantasy úniques de Sorare fent servir les cartes dels jugadors de LaLigaSantander.

On puc trobar més informació sobre Sorare i l'oferta de jugadors de LaLigaSantander?

Visitant la pàgina de Sorare LaLigaSantander i el Centre d'Ajuda al web de Sorare. I rep gratis les teves primeres cartes digitals per començar a dissenyar el teu llegat.

#SomTricolors