CA
Partners

'Sorare Rivals': guanya dues entrades per a un partit del FC Andorra

Estàs preparat per jugar al futbol fantasy cara a cara amb grans recompenses? Descarrega l'App de ‘Sorare Rivals’ ara! ‘Sorare Rivals’ és el joc perfecte per posar a prova els teus coneixements futbolístics, ser el millor entre els teus amics i, per fi, demostrar qui en sap més de futbol.

CONVERTEIX-TE EN MÀNAGER DE FUTBOL I CREA ALINEACIONS
Cada jornada crea la teva alineació i tàctiques per als teus partits favorits. Desafia els teus amics i desbloqueja l'Estadi, la nostra manera ultra competitiva en què només els millors estrategs del futbol són respectats.

SELECCIONA LES TEVES TÀCTIQUES
Ets un geni de la tàctica? Cada tàctica comptabilitza una estadística col·lectiva diferent per obtenir punts extra (per exemple, la tàctica "Tiki Taka" comptabilitza les passades precises de la teva alineació).

SENT CADA ACCIÓ FUTBOLÍSTICA
Segueix el teu rendiment en directe amb el sistema de puntuació de 48 estadístiques de Sorare, un dels més avançats del futbol fantasy. T'ho advertim: cada acció compta! ‘Rivals’ transformarà la teva forma de veure el futbol

GUANYA PREMIS REALS PER ALS AFICIONATS AL FUTBOL
Completa ratxes de desafiaments a ‘Sorare Rivals’ i guanya recompenses que inclouen samarretes signades pels jugadors, cartes digitals de jugadors que pots intercanviar i vendre… i molt més! 

GUANYA’T EL RESPECTE EN LES CLASSIFICACIONS
Guanya i experimenta el cim de l'excel·lència futbolística. Dominant a Sorare Rivals i a l'Estadi, seràs respectat en la classificació mundial.

GUANYA 2 ENTRADES
Per celebrar el llançament de ‘Sorare Rivals’ t'oferim una oportunitat única. Qualsevol que es registri a través d'aquest enllaç entre l'11 i el 30 de gener tindrà l'oportunitat de guanyar 2 entrades per al partit de l’Andorra que seleccions (subjecte a disponibilitat). 

‘Sorare Rivals’ no és només un joc, és fer-se respectar. A què estàs esperant?

Descarrega l'app de Sorare a iOS o Android ara. Guanya’t el respecte. Guanya recompenses.

#SomTricolors