Skip to main content
CA
Primer Equip

'Somia en gran': campanya d'abonats 22/23

Ara sí, ha arribat l’hora! Després d'un estiu molt mogut, però amb l'inici de lliga ja a l'horitzó, donem el tret de sortida a la campanya d’abonats de la temporada 2022/23. L'objectiu és clar: seguir comptant amb el suport dels fidels de sempre i capitalitzar i consolidar la il·lusió generada els darrers mesos entre la gent del país per sumar nous aficionats. Perquè ni es debuta al futbol professional cada temporada ni se celebren 80 anys cada curs... i volem seguir fent història al vostre costat.

Així, a partir d'aquest matí ja us podeu fer abonats en el següent enllaç. La principal novetat és l'assignació d’un seient per a cada abonat i la divisió de la graderia en quatre zones –tribuna central, tribuna lateral, córner cobert i gols–, tot i que no és la única. Torna el carnet físic per a tothom qui ho desitgi, que anirà acompanyat d’un pack de benvinguda per poder animar els jugadors d’allò més ben equipat –en les properes setmanes us informarem on el podreu recollir–. Perquè més enllà de l’històric ascens al futbol professional, aquest any també és especial pel 80è aniversari de l'entitat i ho volem celebrar amb una gran temporada.

I tot i l’ascens de categoria no ens hem tornat bojos: el més important per a nosaltres segueix sent gaudir d’aquesta aventura al costat de la nostra gent amb preus accessibles per a tots els públics. A continuació us deixem la taula de preus en les seves diferents modalitats:

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic (abonaments@fcandorra.com) o del telèfon d’atenció a l'abonat (+376 833 720) de 9h a 17h.

#SomTricolors