CA
Primer Equip

Som de Tercera!

L'Andorra ja és equip de Tercera Divisió després d'imposar-se amb contundència a la UD Viladecans. L'esperada final per fi arribava i ningú s'ho volia perdre. Amb l'aforament complet a Prada de Moles, els tricolors volien ser campions i assolir l'ascens directe a Tercera Divisió. El seu rival, el Viladecans, jugava amb la necessitat d'endur-se els tres punts si volia tenir opcions d'assolir la posició de promoció.

S'iniciava el partit i els del Principat sortien a per totes, amb les ganes i la concentració que es requeria. Des de l'inici, els locals van ser superiors als del Baix Llobregat, amb el partit controlat i generant ocasions clares de perill. No havia passat ni un quart d'hora i els tricolors obrien el marcador. Ruben, en una jugada individual, aconseguia superar fins a tres adversaris per acabar enviant la pilota al fons de la xarxa. El Viladecans no reaccionava i l'Andorra seguia estant molt còmode. Les arribades no cessaven i al minut 19 Forgas feia el segon gol després d'una passada de Ruben. Anaven passant els minuts i Prada de Moles era una festa. Moha feia cridar la grada amb algun detall tècnic. En resum, una primera meitat plàcida per als tricolors que veien l'objectiu molt a prop.

A la represa, els de Raül Paje van intentar entorpir el joc dels tricolors, però els locals van saber sobreposar-se i tornar a tenir el control del partit. Al minut 65, Ludo feia el 3 a 0 definitiu després d'una jugada combinada entre Forgas i Bessone, on l'argentí feia l'última passada al capità, que des de la frontal de l'àrea petita empunyava la pilota dins de la porteria. Després del gol, els visitants es veien sobreposats per un Andorra molt superior. S'acostava el final i els de Viladecans no responien. Al minut 76 Gallardo veia la vermella directa després d'una dura entrada a Riverola. Amb el partit i el resultat de cara, els andorrans van saber mantenir la calma i el control de la pilota.

L'àrbitre xiulava el final i l'Andorra ja era equip de Tercera Divisió. El somni s'havia fet realitat i l'afició va voler celebrar-ho amb l'equip. L'ambient de festa i celebració va perdurar a Prada de Moles fins una hora després del xiulet final.

Però la temporada no ha acabat. Aquest dissabte l’equip es juga títol de campió de Catalunya Amateur contra el Vilassar de Mar, campió del Grup 1 de Primera Catalana. El partit es jugarà a l’estadi Nou Congost de Manresa el dissabte 1 de juny a les 18h. Si el FC Andorra guanya aquest títol, es classificarà per disputar la fase prèvia de la pròxima edició de la Copa del Rei com a millor equip de les categories territorials de Catalunya.