Skip to main content
CA
Primer Equip

Shabani, més desequilibri per a l'atac tricolor

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia l'arribada de l'extrem Laorent Shabani. L'atacant, nascut a Suècia però d'origen albanès, arriba al Principat procedent del Norrköping de la primera divisió sueca. Ve cedit per una temporada i l'Andorra es reserva una opció de compra a final de curs.

Laorent Shabani (Suècia, 19/08/1999) és un extrem creatiu i amb un gran u contra u que viurà la primera experiència fora de la seva Suècia natal. Format a les categories inferiors del Malmö, va debutar al futbol professional quan va fitxar pel Sirius, conjunt de l'Allsvenskan, la primera divisió del país nòrdic. Al conjunt de la ciutat d'Uppsala hi va jugar dos anys i mig fins que, a l'estiu de 2022, a mitja temporada –la lliga sueca comença a l'abril i finalitza al novembre– va fer el salt al Norrköping.

Precisament va ser aquesta temporada la més prolífica de cara a porteria ja que Shabani va anotar un gol amb el Sirius i en va fer tres més en la segona part del curs amb el Norrköping. Enguany, l'extrem ha jugat 15 partits de lliga i arriba amb ritme de competició. Sense anar més lluny, el passat dilluns va jugar uns minuts en la derrota del seu equip al camp del líder, l'Elfsborg.

Shabani va ser internacional suec en categories inferiors (sub17 i sub19) però fa dos anys, tot i que no va arribar a debutar, va anar convocat en un partit amb la selecció sub21 del seu país d'origen, Albània.

Trajectòria: 

2020: Sirius

2021: Sirius

2022: Sirius / Norrköping

2023: Norrköping

#SomTricolors