Skip to main content
CA
Club

Sense por a les altures: arrenca la campanya d'abonats 23/24

A partir d'aquesta matinada comença la campanya d'abonats de la temporada 23/24. Sota el nom de Sense por a les altures, l'Andorra vol seguir creixent i consolidant la seva massa social en la segona temporada de l'equip al futbol professional. Per fer-se abonat és fàcil i només s'han de seguir els passos en el següent link.

Cal recordar que durant les dues primeres setmanes serà el torn de les renovacions dels antics abonaments. Els primers tres dies serà únicament on-line mentre que a partir de dijous 22, tots aquells que ho vulguin, podran fer-ho de manera presencial a la botiga de l’Estadi Nacional.  

El període de reubicacions s’iniciarà el dilluns 3 de juliol i estarà obert durant tres dies*. Serà per tant el dijous 6 del mateix mes quan s'obrirà el període d'inscripció per a tots els nous abonats que vulguin formar part de la família tricolor. 

Com l'any passat, hi haurà l'opció de fer-se abonat de manera on-line, però també es podrà fer-ho presencialment a la botiga de l'Estadi Nacional. Els horaris d'atenció al públic seran de dilluns a dijous de 11 a 15h i 17 a 20h i divendres de 08h a 15h.

#SomTricolors

*Per a reubicar-se és imprescindible haver renovat en el període de renovacions. Les reubicacions es tramitaran segons disponibilitat i aplicant el suplement o descompte en cas de canviar de zona de preus. Si no es fa efectiva la renovació en el període estipulat, el club no garanteix que l’abonat mantingui la localitat de la campanya passada.