Sense fortuna a Las Palmas

Segona derrota consecutiva de l’Andorra, que no ha pogut marxar amb un resultat positiu de Gran Canària. Els tricolors han fet un bon partit amb molts trams de domini, però aquest s'ha acabat resolent amb dos gols de Marc Cardona: el primer abans de la primera mitja hora de joc i la sentència en el darrer minut del temps reglamentari des del punt de penal.

Ha entrat molt bé l’Andorra al matx gaudint de la primera ocasió quan Marc Fernández s’ha plantat sol davant el porter local. En l’u contra u, però, Álvaro Valles li ha guanyat la partida a l’avui davanter centre tricolor (9’). Però després d’un primer quart d’hora de bon joc visitant, al 20’ ha arribat el primer ensurt amb un xut de Curbelo al travesser i, a partir d’aquí, el domini del matx s’ha anat decantant cap al conjunt canari. I és que ha començat el recital del mitja punta Moleiro, qui ha aconseguit desequil·librar el duel en els primers 45 minuts. Seva ha estat la jugada del 1-0, obra de Marc Cardona (26’) i per les seves botes ha passat tot el perill local.

Dos minuts després del gol canari, Mfulu ha xutat centrat a les mans de Nico Ratti, i el porter tricolor ha estat decisiu al minut 41, quan ha tret un peu providencial en l’u contra u davant Álvaro Jiménez, després d’una altra gran assistència de Moleiro. En la jugada següent, Jacobo ha conduït el contracop i Marc Fernández ha tornat a trobar-se amb una intervenció del sentinella canari.

Tota l’activitat del primer temps, però, a la represa ha quedat pràcticament reduïda al no res. Almenys pel que fa a les ocasions de gol. I és que només un xut de Marc Fernández, desviat per un defensa a córner, en el darrer quart d’hora ha pogut fer canviar el marcador.

Això sí, en el tram final el duel s’ha animat, però no a favor dels interessos de l’Andorra. Perquè els canaris han sentenciat des dels onze metres en un penal provocat per Benito i transformat pel golejador Marc Cardona (89’). I ja en l’afegit, ja sense opcions de remuntar, Adri Vilanova ha tingut el gol de l’honor en un xut a boca de canó que ha salvat molt bé Álvaro Valles.