Skip to main content
CA
Partners

Seidor, nou patrocinador del FC Andorra

SEIDOR es converteix en el nou partner tecnològic del FC Andorra després de l'acord arribat entre totes dues companyies. D'aquesta manera, l'entitat tricolor segueix fent passos endavant en la seva idea de vincular-se amb empreses de gran prestigi en el seus respectius sectors.

SEIDOR és una consultora tecnològica que ofereix una cartera integral de solucions i serveis ideats per a què les organitzacions superin els seus reptes i assoleixin els seus objectius. Compta amb una experiència de 40 anys i té presència en 45 països, convertint-la en una de les empreses més reputades i de més prestigi en el seu àmbit.

Totes dues entitats uneixen ara forces per seguir creixent de la ma.

Marc Arasanz, director de SEIDOR a Andorra: "A SEIDOR volem ser el soci tecnològic de referència d’Andorra, impulsant-ne la seva transformació digital i, a la vegada,  aconseguint que la nostra tasca tingui un impacte positiu en el conjunt de la societat, a través d’una col·laboració activa amb l'ecosistema del país, del que el FC Andorra n’és un actor rellevant i representatiu”.

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: "A l'Andorra sempre volem comptar amb els millors en el nostre equip i SEIDOR compleix amb els requisits. A més, és una excel·lent manera d'endinsar-se en el mon de les consultores tecnològiques de la ma d'una de les companyies més potents en el sector".

#SomTricolors