Skip to main content
CA
Primer Equip

Seguir fent passos endavant

A pesar d'un inici dubitatiu, sobretot a domicili, l'Andorra s'ha situat des de fa setmanes a la zona noble de la taula i fins i tot va tastar, durant una setmana, les mels del lideratge. L'objectiu no és cap altre que arribar a les jornades decisives del campionat amb opcions de lluitar per als màxims objectiu, i en aquest sentit els d'Eder Sarabia es troben en una situació immillorable: a dos punts del primer lloc, els tricolors buscaran mantenir la bona situació en la sempre complicada visita al municipal de Cornellà.

I és que el conjunt del Baix Llobregat ha fet del seu estadi un fortí, convertint-se en un dels millors locals de la categoria. Sumen cinc victòries consecutives en els darrers cinc partits disputats a Cornellà, uns números que els han permès mantenir-se fora de les posicions de descens. I és que del municipal de Cornellà només tres equips han aconseguit sortir-ne amb els tres punts, l'Atlètic Balears, el Sabadell i el Sevilla Atlético: "És un equip que sap manejar molt bé els condicionats que es generen al seu camp. A casa se senten forts, però nosaltres estem il·lusionats i preparats per afrontar aquest partit. Ens agraden les dificultats i els reptes i anar a un camp així ho és", explicava el tècnic Eder Sarabia, que va deixar clar que l'equip mantindrà la idea: "Volem ser nosaltres mateixos, però evidentment ens haurem d'adaptar i preparar per certes coses que ens proposarà el rival".

"Des del primer dia els hi he dit als futbolistes que no podíem posar cap excusa ni queixar-nos pel camp ni les seves dimensions; és el que hi ha i és una oportunitat perfecta per seguir creixent", afegia Sarabia, que per aquest partit recupera, per fi, Marc Pedraza. Roger Riera i Carlos Martínez segueixen de baixa tot i que afrontant ja el període final del seu procés de recuperació, i Adri Vilanova torna després de complir el partit de sanció.

#SomTricolors