Segona victòria consecutiva del Filial

L'Andorra B sembla haver trobat el to i contra l'Olímpic Artesa de Segre va sumar la segona victòria consecutiva que l'allunya de la zona perillosa de la taula. Els nois de Figo van dominar el duel de principi a fi i van encarrilar molt bé el triomf amb un doblet de Fran abans del descans. A la represa, els de la Noguera van retallar distàncies, però els tricolors no es van deixar intimidar i van sentenciar amb dues dianes més.

Tot i un inici més o menys igualat, l'Andorra va tenir el control des del xiulet inicial i a poc a poc va anar guanyant terreny a l'Olímpic, que gairebé no es va apropar a la porteria de Gelako en tot el primer temps. Per la seva banda, els tricolors, tot i que tenien més la pilota, no acabaven d'estar fins en els metres finals i no aconseguien traduir el seu domini en ocasions de gol. De fet, la primera arribada clara no va ser fins passat l'equador del primer temps, amb un xut desviat de Fran.

Però el davanter tricolor seria el gran protagonista d'aquesta primera part i, en cinc minuts, va deixar el duel molt ben encarrilat gràcies a dues dianes. La primera en una gran internada per la banda dreta i el 2-0 després d'una jugada que va lluitar molt bé Gabri i que va culminar Fran amb una acció de força i habilitat.

A la represa va continuar el control local i Fran va tenir per fer el hat-trick i sentenciar definitivament el matx. Però en el minut 66, en una passada a l'esquena de la defensa, els visitants van retallar distàncies i van tornar a obrir el partit. Aquests van ser els millors minuts de l'Olímpic Artesa de Segre que, tot i això, va veure com les esperances d'empatar se li esfumaven ben aviat.

Menys de deu minuts després del 2-1, Tozé va deixar el gol fet a Gabri que no va perdonar per anotar el tercer i esmicolar les opcions visitants de remuntada. Així, els últims minuts van ser molt tranquils per a l'Andorra, que va sentenciar ja en l'afegit amb un golàs de Bruno que va significar el 4-1 definitiu.