Segona derrota tricolor a Prada de Moles

El FC Andorra ha caigut a l’afegit contra l’AE Prat amb 1-2al marcador. Els jugadors de Pedro Dolera han estat més encertats de cara gol ihan aconseguit endur-se els 3 punts de Prada de Moles.

El partit ha tingut un domini clar i aquest ha estat tricolor. Els homes de Gabri García han sortit a la gespa amb canvis a l’onze inicial, però amb una premissa que es manté les darrers jornades, ser protagonistes del partit. Es pot dir que tot i la derrota, els andorrans ho han aconseguit i és que ja des de l’inici han arribat les primeres ocasions. La primera ocasió clara ha arribat a peus de Bover que picava la pilota per sobre la defensa pratenca, on apareixia Casadesús per rematar-la al fons de la xarxa. L’àrbitre assistent assenyalava fora de joc, anul·lant així el que hauria estat el primer gol del partit. Acte seguit ha estat Carlos Martínez qui ha portat el perill a la porteria visitant amb un cop de cap que sortia fregant el pal. Tot i que el Prat ha tingut ocasions per arribar a l’àrea tricolor, l’única clara ha estat al minut 21 quan Arjona ha penjat la pilota a Raíllo però allà s’ha trobat un excel·lent Nico Ratti per aturar la pilota. Abans d’enfilar vestidors, l’FC Andorra ha viscut dos instants que serien claus al final del partit. El primer ha estat una rematada al pal de Victor Casadesús, que rebia de Bover i després d’un fantàstic control orientat no ha encertat a gol. El segon ha estat una falta de Rubén Bover sobre Guzmán, que suposava la primera amonestació pel mallorquí. Amb l’empat sense gols, s’arribava el descans a Prada de Moles.

A la represa, el conjunt potablava ha donat un pas endavant i, tot i el domini local, ha gaudit de més ocasions gaudint del rèdit de la proposta defensiva al partit d’avui, on han pressionat la sortida de pilota dels andorrans amb intensitat. Al minut 54 arribava la primera ocasió on Toni s’internava a l’àrea i rematava al travesser de la porteria tricolor. La resposta local ha vingut a peus de Rubén Bover, que no ha pogut aprofitar una mala sortida d’Andrès i ha rematat desviat des de la mitja lluna. El desencert tricolor ha vingut precedit del primer gol visitant quan al minut 76 Arjona aprofitava un rebuig de Ratti per fer el 0-1.

Tot i això, els tricolor no han tirat la tovallola i cinc minuts més tard Loureiro ha aprofitat una centrada de Bover al segon pal per posar l’empat al marcador gràcies a un cop de cap. Amb empat al marcador i a dos minuts perquè es complís el temps reglamentari, Rubén Bover ha vist la segona amonestació. El mallorquí ha fet una falta sobre Raíllo, deixant així al seu equip amb 9 jugadors donat que al minut 80 Víctor Casadesús s’ha hagut de retirar del terreny de joc per molèsties quan els tricolors no tenien més canvis. El càstig ha arribat al temps afegit quan Raíllo aprofitava un rebot a l’àrea petita per fer el 1-2 definitiu.

Tot i aquesta derrota els tricolors segueixen a la zonamitja alta de la classificació abans de visitar el proper cap de setmana elVillarreal B, un dels filials més forts de la categoria.

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor, Gabri García, ha reconegut que el partitno ha anat com s’esperava: “Hem de reconèixer que no hem tingut un bon partit,però també és cert que l’hem pogut guanyar ja que hem tingut les ocasions perfer-ho”. Preguntat pel cansament de l’equip, el tècnic ha reconegut que “ésnormal que hi hagi jugadors que notin cansament i fatiga ja que acumulen moltsminuts i és per això que se’ls hi ha de donar descans com avui ho hem fet amb elMartí”.

També a sortit a zona mixta el capità Fede Bessone, qui hareconegut que “el Prat ha preparat molt bé el partit i ha sabut aprofitar l’avantatgeal marcador”. Respecte el desencert de l’equip ha defensat que “tot i que estemen una mala ratxa, confio en l’equip donat que som els mateixos de l’inici detemporada, afegint el reforços que han vingut a sumar, i es tracta de revertirla situació a nivell anímic”.