Skip to main content
CA
Primer Equip

Scheidler completa la plantilla

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia que Aurélien Scheidler jugarà cedit aquesta propera temporada sota les ordres d'Eder Sarabia. El davanter francès arriba procedent del Bari, de la Serie B italiana, i l'Andorra es reserva una opció de compra a final de temporada.

Aurélien Scheidler (Saint-Martin-lès-Boulogne, 4/6/1998) completarà l'atac tricolor i, amb ell, es tanca la plantilla d'aquesta temporada. Scheidler és un davanter corpulent (192 cm), que juga bé d'esquena a porteria, amb una grana capacitat golejadora i que s'ha guanyat un lloc al futbol professional després de molt treball. De fet, la seva primera gran temporada va ser amb 20 anys quan va anotar 15 gols a la cinquena divisió francesa a les files del filial de l'Orleans. D'allà va anar escalant categories fins que, l'estiu passat, el Bari, recent descendit a la Serie B, va pagar dos milions per ell.

Entremig va jugar a segona divisió francesa amb l'Orleans, va fitxar pel Dijon a Ligue 1, que el va cedir al gener però el va recuperar l'estiu següent per convertir-lo en la seva referència (12 gols a Ligue 2). El curs passat, a la Serie B italiana va anotar tres dianes a les files del Bari.

Trajectòria:

2016-18: Boulogne II

18/19: Orleans II

19/20: Orleans

20/21: Dijon / Nancy

21/22: Dijon

22/23: Bari

#SomTricolors