Skip to main content
CA
Primer Equip

Rubén Bover, un dels nostres!

El FC Andorra i Rubén Bover separen els seus camins després de sis temporades històriques i plenes de bons records. El capità acaba aquest diumenge el seu contracte i no seguirà formant part de la primera plantilla tricolor. Des del club volem expressar el nostre agraïment etern cap a un dels jugadors més importants de la història moderna de l’entitat.

Rubén Bover va ser un dels primers fitxatges de l’actual projecte. El mallorquí va arribar a principis de desembre de 2018 amb l’equip a 1a catalana i ha viscut des de l’inici la trajectòria ascendent del conjunt tricolor en aquestes darreres temporades. Tot i el descens d’aquest darrer curs, Bover deixa el club amb uns registres immillorables: tres ascensos categories i l’històric debut amb el conjunt tricolor al futbol professional.

En l’apartat individual, al llarg d’aquests sis cursos, el ‘21’ ha disputat un total de 181 partits repartits en quatre categories diferents –LaLiga 2, Primera RFEF, 2a divisió B i 1a catalana– i ha anotat 21 gols. A més, Bover ha estat sempre un jugador important per tots els entrenadors que ha tingut, esdevenint també un líder en el vestuari: en el seu segon any ja era un dels capitans, convertint-se en el primer capità de la plantilla la temporada 2020/21.

Et trobarem a faltar, capi! Per sempre, un dels nostres!

#SomTricolors