Remuntada per signar el ple de victòries

El FC Andorra es va estrenar a casa amb victòria, en el segon partit de la pretemporada. Els de Nacho Castro es van imposar al CF Martorell per 2-1 amb gols de David Ballarín i Carlos Martínez.

El duel es va iniciar amb un CF Martorell molt valent, pressionant la sortida de pilota tricolor amb molta intensitat. Aquest fet va provocar que l'FC Andorra no arribés amb perill a la porteria de Baquero. Així mateix, el conjunt blanc-i-vermell es va avançar al marcador amb una passada a la frontal que aprofitava Güell per anotar el primer gol del partit.

Arribada la mitja hora de joc, els tricolors es van retrobar amb el seu joc i van començar a aproximar-se a l'àrea. Sergi Serrano, molt actiu per banda esquerra, va protagonitzar una bona jugada individual que va culminar amb una centrada al primer pal que rematava Ballarín al fons de la xarxa. El jugador aragonès feia de cap l'empat al marcador i el seu primer gol amb el FC Andorra. Tot i unes darreres ocasions, el partit arribava al descans amb empat al marcador.

A la represa, Nacho Castro donava minuts a la resta de jugadors, fidel a la rotació que està defensant el tècnic tricolor aquesta pretemporada.

Amb l'entrada de Pau Martínez, Rai Marchan, Adri Lledó, David Martin, Victor Casadesús i Carlos Martínez, l'equip agafava protagonisme en el joc. Aquest va recaure amb insistència a banda esquerra, on les arribades de David Martín i Martí Vilà generaven molt perill a l'àrea visitant. Al minut 55, el partit es va veure aturat per la forta caiguda de calamarsa. No obstant això, el partit es va reprendre sota la pluja cinc minuts més tard.

Al tram final del partit, l'FC Andorra va prémer l'accelerador. Al minut 69, Riverola provocava un penal que Baquero aturava a Carlos Martínez. Cinc minuts més tard, els mateixos protagonistes aconseguien segellar la remuntada tricolor. Una falta escorada a l'esquerra la posava Riverola al primer pal perquè Carlos Martínez d'esperó anotés el 2-1 definitiu.

Els tricolors van tancar així la segona victòria aquesta pretemporada, rubricant així una bona estrena a Prada de Moles mesos després de l'aturada pel Covid-19.

#ParauladeMister

Les declaracions del tècnic del FC Andorra, Nacho Castro, després de la victòria 2-1 contra el CF Martorell.

#ZonaMixta

Valoració del capità tricolor, Martí Riverola, després del primer partit a Prada de Moles aquesta pretemporada.