CA
Primer Equip

Remuntada a les acaballes

En el quart partit amistós, l'Andorra ha aconseguit la primera victòria de la pretemporada gràcies a una remuntada in-extremis en els últims minuts. En un partit força igualat i prou entretingut, tot semblava que s'acabaria decidint amb el gol del Nàstic a l'inici del primer temps... però l'Andorra ha tret l'orgull i gràcies als gols de Manu Nieto i Rubén Bover s'ha acabat enduent el XIV trofeu Ciutat de Tarragona.

El Nàstic ha començat més fort pressionant la sortida de la pilota del conjunt tricolor, que no s'ha trobat còmode en els primers compassos del matx. Però a poc a poc, l'Andorra ha anat fent passos endavant i ha fregat el gol en dues ocasions d'Iván Gil: la primera, un defensa ha salvat el gol just abans que la pilota creués la línia de gol i, uns minuts després, ho ha tornat a provar després d'una gran jugada d'Iker Benito.

Amb el 0-0 s'ha arribat al descans, però el Nàstic no ha trigat ni cinc minuts en obrir el marcador amb un gol obra de Jaume Jardí aprofitant una jugada desafortunada. El gol ha deixat força tocat a l'Andorra, que no ha reaccionat fins l'entrada dels canvis en els darrers vint minuts del partit. De fet, tres dels futbolistes nouvinguts han estat protagonistes dels gols: al 88', Lobete ha assistit Manu Nieto per fer l'empat i, gairebé en la darrera jugada del matx, Nieto ha lluitat una pilota fins al final i Rubén Bover ha acabat de capgirar el marcador.