Skip to main content
CA
Primer Equip

Recuperar el bon to a domicili

Amb l’Estadi Nacional establert com un dels pilars de la temporada, encara més després de la treballada victòria de la setmana passada en la visita del Madrid Castilla, l’Andorra ara necessita trobar un triomf també a domicili que l’impulsi en aquest vibrant cos a cos que està mantenint amb l’Albacete i el Villarreal B.

I és que els tricolors sumen tres partits sense vèncer fora de casa, un mal, però, que també estan patint els altres equips de la zona alta de la taula en aquestes darreres jornades on tots els equips s’hi juguen tant. Per això, un triomf al camp del Sanluqueño serviria per donar un cop sobre la taula i demostrar que el conjunt d’Eder Sarabia arriba en plena forma al darrer mes i mig de competició: “L’equip està preparat i mentalitzant. Estem amb ganes i amb molta energia de cara al partit del diumenge, que serà molt exigent davant un rival que té recursos, que al seu camp i amb el públic a favor és fort. Estem preparats per aquest repte”, analitzava el tècnic tricolor, convençut de les virtuts del conjunt andalús. “El Sanluqueño té diversos futbolistes que m’agraden molt, que tenen molta qualitat i que s’hi tenen el dia inspirat et poden fer molt de mal”, explicava Sarabia.

És cert que els gaditans venen de caure amb contundència la darrera jornada al camp de l’Albacete, en un partit que es va decantar amb dos gols als primers cinc minuts. Però tret d’aquests accident, el Sanluqueño s’ha mostrat competitiu en la resta de partits i, amb la permanència en joc, l’Andorra és conscient que haurà de fer un gran partit s’hi vol marxar d’El Palmar amb el botí sota el braç: “A casa i amb el que s’estan jugant crec que seran un equip molt perillós. Fan moltes coses bé i com no estiguem al nostre millor nivell ens serà molt difícil”, afegia el tècnic, que té com a referència el darrer desplaçament tricolor: “Del partit contra el Costa Brava hem d’haver après certes coses. Hem d’estar preparats per quan tinguem la pilota: arriscar, treure-la des del darrere, acumular passades per desordenar el rival i preparar la defensa... Però també hem d’estar preparats per quan haguem de ser més verticals o quan el rival ens comprometi a través d’algun córner, creant-nos alguna ocasió o amb el públic collant... Hem d’estar preparats per tots els petits partits que es vagin donant”.

Per al duel a El Palmar, Sarabia només compta amb la baixa de Diego González, lesionat als isquiotibials en un entrenament d’aquesta setmana.

#SomTricolors