Skip to main content
CA
Primer Equip

Raúl Lizoain, el primer fitxatge

La direcció esportiva de l’FC Andorra anuncia la incorporació de Raúl Lizoain, de 31 anys, que arriba amb la carta de llibertat procedent del Mirandés i signa per dues temporades. El porter canari es converteix, així, en la primera incorporació tricolor –a banda de la renovació de la cessió de Marc Aguado– d'aquest mercat d'estiu.

Raúl Lizoain (Las Palmas de Gran Canaria, 27/01/1991) és un porter amb àmplia experiència al futbol professional espanyol, arribant a disputar, fins i tot, tres temporades a primera divisió a les files del Las Palmas. La resta de la seva trajectòria s'ha repartit entre el conjunt canari, l'Alcorcón i el Mirandés, equip del qual procedeix, en la categoria de plata.

Al conjunt de Miranda de Ebro, el seu darrer equip, hi va arribar fa tres estius i en les dues darreres temporades es va convertir en el titular indiscutible de l'equip –36 i 39 partits els dos darrers cursos–. Lizoain, un porter felí sota pals i amb una gran seguretat en el joc aeri, té, a més, l'avantatge que és un vell conegut del tècnic Eder Sarabia, amb qui va coincidir dos cursos al Las Palmas (15/16 i 16/17).

Trajectòria: 2011-2018: Las Palmas 18/19: Alcorcón 19/20: Mirandés 20/21: Mirandés 21/22: Mirandés

#SomTricolors