Skip to main content
CA
Primer Equip

Què el ritme no pari!

Prèvia vs Barça B

El campionat de lliga encara el seu tram decisiu amb tot obert per a que passi qualsevol cosa. I és que la igualtat de la zona mitjana de la taula, també es replica en les posicions capdavanteres, on l’Andorra va assaltar diumenge el lideratge però el va perdre tot just uns dies després quan l’Albacete i el Villarreal B van recuperar els seus partits ajornats. Així, si volen mantenir-se en la lluita per la primera posició, els tricolors hauran de seguir en la bona dinàmica de resultats també contra el Barça B, el duel que donarà el tret de sortida a una setmana de bogeria.

Perquè als d’Eder Sarabia els hi esperen uns dies d’allò més atrafegats, amb la visita del filial blaugrana, la recuperació del partit ajornat a Linares i el complicadíssim desplaçament a Mallorca per enfrontar-se a l’Atlètic Balears. Abans, però, l’Andorra té clar que cal posar els cinc sentits en el duel de demà, davant un rival que arriba en un mal moment de resultats però que té una idea d’entendre el futbol molt semblant a la dels tricolors.

“Tenim dos models similars i qui tingui la pilota o domini més situacions del joc tindrà més opcions”, explicava en la prèvia el tècnic Eder Sarabia, conscient on serà la batalla clau per endur-se el partit davant un equip del qual va destacar també la seva “capacitat individual”.

“En partits com aquests potser ens toca defensar replegats més estona de l’habitual. Però en això l’equip ha millorat: és més rigorós i contundent i d’aquí la xifra dels pocs gols encaixats. És un partit per controlar molts registres diferents”, concloïa Sarabia, que per aquest duel només comptarà amb la baixa de Carlos Martínez.

#SomTricolors