Punt final al somni de la Segona Divisió

Amb el cap alt. Així s’acomiada el FC Andorra de la lluita per l’ascens a la Segona Divisió. Els Tricolors tanquen la temporada amb un 1-2 davant la Real Sociedad B a l’estadi Francisco de la Hera d’Almendralejo, diferència que s’ha concretat a la pròrroga i amb dos homes menys.

Els del Principat han igualat un marcador advers molt matiner, gràcies a un golàs de falta directa de Martí Riverola al minut 36. El FC Andorra ha sabut competir davant un rival molt dur, però les seves forces han minvat a causa de les targetes vermelles a Martí Vilà (80’) i a Álex Pastor (101’). Un segon gol de l’equip basc al minut 112 ha sentenciat el partit.

La temporada del FC Andorra, però, es tanca amb un bon gust de boca després de garantir l’ascens a la Primera RFEF i de fer una gran segona fase amb quatre victòries, que va permetre la classificació a aquesta fase d’ascens a Extremadura.