Skip to main content
CA
Primer Equip

Prova de nivell per a l'Andorra

Després de l'ensopegada la setmana passada al camp de l'Albacete, l'Andorra té una oportunitat de refer-se amb el retorn de la lliga a l'Estadi Nacional, un escenari que tant li va provar en la primera jornada de campionat. Al davant, però, s'hi trobarà un dels rivals més temibles d'aquest inici de lliga: l'Atlètic Balears.

I és que els balearicos han començat la lliga en plena forma, amb dues victòries solvents i un empat la setmana passada contra un altre dels colíders de la categoria, el Vila-real B. Així, els números dels palmesans son dels que fan por: 7 punts de 9 possibles, 6 gols a favor i tan sols 1 en contra. "Si mires la classificació, queda clar que per alguna cosa estan allà dalt. Encaixen pocs gols, estan sent efectius a dalt i tenen molt clares les coses que fan. A vegades, amb poc treuen molt", deia en la prèvia el tècnic Eder Sarabia.

Més enllà del rival, Sarabia té clar que toca centrar-se en el propi equip: "Hem de seguir afiançant les coses que estem fent molt bé i corregir les poques que no tant", afegia el tècnic, que es mostrava satisfet amb l'actuació dels seus jugadors a pesar dels últims resultats: "Crec que mereixem més del que tenim però si no estàs encertat a les àrees costa guanyar."

Com en la visita a Albacete, el míster seguirà sense poder comptar amb Marc Aguado, que per fi complirà el quart i darrer partit de sanció, i el lesionat Marc Pedraza.

#SomTricolors