Skip to main content
CA
Club

Projectant el creixement a casa

El president Ferran Vilaseca i el director esportiu Jaume Nogués han valorat el moment actual del FC Andorra, abans del començament de la temporada 21-22 a la Primera Divisió RFEF.

Una de les principals exigències de la nova categoria és l'adaptació de les instal·lacions, amb un enllumenat mínim de 600 lux per a la temporada 21-22, un camp amb gespa natural des de la temporada 22-23, i un aforament perimetral de 4 mil espectadors com a mínim des de la temporada 23-24.

"Si fem reformes a la nostra infraestructura, serà per tenir un estadi amb condicions semblants als de Primera Divisió. Andorra requereix i necessita una infraestructura d'acord amb la realitat del país. En aquest sentit és que estem treballant", admetia Ferran Vilaseca a la roda de premsa a la Sala VIP de Pyrénées.

Per la seva banda, la plantilla 21-22 comença a agafar forma: amb la recent incorporació d'Adrià Altimira, ja són cinc els nous jugadors Tricolors.

"Intentarem tenir la plantilla al màxim volum possible. Hem de pensar que aquesta serà una temporada llarga, amb 38 partits, i encara estem amb la pandèmia pel mig, doncs hem de preparar-nos per tenir una plantilla llarga", assenyalava Jaume Nogués.