Primera derrota de la pretemporada en una mala segona part

Primera ensopegada de la pretemporada en un partit no gaire reeixit pels tricolors. Després d'un primer temps força igualat, el Villarreal B ha sortit més endollat a la represa i ha desequilibrat el duel en cinc minuts d'inspiració. Al final, en el darrer minut, Jonny Arriba ha aprofitat una mala cessió enrere per tancar el marcador amb el tercer gol.

El filial groguet ha sortit en tromba després del xiulet inicial i ha tancat l'Andorra en els primers compassos del matx. Tot i això, el primer xut perillós l'ha fet el juvenil David Moreno, que des de la frontal ha etzibat una canonada amb l'esquerra que ha marxat no gaire lluny del pal. Més enllà d'això, hi ha hagut poca activitat prop de les àrees fins que Jorge Pascual ha rematat per sobre el travesser en la millor ocasió local del primer temps (29'). I encara abans del descans, ho ha provat Rodrigo però ha tornat a rematar per sobre el travesser.

A la represa, l'Andorra ha tornat a tenir la primera oportunitat clara després d'un control espectacular de Lobete que ha deixat sol Rubén Bover. El seu xut, però, s'ha estavellat al cos del porter groguet en una oportunitat claríssima per obrir la llauna. Després d'això, el Villarreal ha sentenciat el partit amb dues esgarrapades. Primer en una acció d'absoluta mala sort, i és que a la sortida d'un córner Espigares ha rematat al travesser però la pilota ha rebotat a les cames de Nico Ratti i ha acabat al fons de la xarxa (56').

El gol ha fet mal a l'Andorra, que tot just cinc minuts després ha vist com el duel s'acabava de decantar definitivament. Marcos Sánchez ha caçat la defensa avançada i ha definit al fons de la xarxa davant la sortida de Nico Ratti. Amb el 2-0, el partit no ha tingut gaire més història, fins que en el darrer minut, Jonny ha aprofitat un error en la sortida de pilota per tancar el marcador amb un 3-0 massa cruel.