Skip to main content
CA
Primer Equip

Ferran Costa: "Fer-ho bé no és suficient, necessitem l'excel·lència"

Abans de marxar cap a Astúries, on la primera plantilla de l'Andorra s'exercitarà demà a la tarda en l'entrenament previ al partit a El Molinón, el tècnic tricolor Ferran Costa va valorar la situació de l'equip abans d'enfrontar-se a l'Sporting.

#ParauladeMíster | Prèvia vs Sporting

"L'equip està sencer. Quan portes tant temps en una mateixa situació entens que has d'estar preparat per a tot. Evidentment el partit de l'altre dia a casa va ser un cop, no només pel fet de perdre sinó pel 'com', perquè si un equip va fer mèrits per guanyar va ser l'Andorra".

"L'equip té ganes d'anar a El Molinón a fer un gran partit i, a part de fer-lo, ser prou eficients com per aconseguir la victòria".

"La situació no és fàcil. Portem en aquesta situació complicada prou temps per haver agafat consciència, però això és l'esport. Si tinguéssim només un 1% de possibilitats jo hi creuria. I en tenim exemples. La manera d'anar contra l'estadística és a través del joc i el bon nivell competitiu. Hem d'anar a El Molinón a ser millor que l'Sporting. I a part de ser millor en el transcurs del partit, ser també millors en determinació que és allò que et fa guanyar o no partits"

"Anem a El Molinón sabent que fer-ho bé no és suficient; i molt bé, tampoc. La línia de l'equip a nivell competitiu i de joc és molt bona, però sent molt bona no estem sumant els punts que necessitem. Així que hem d'anar a fer un partit excel·lent".

#SomTricolors