Skip to main content
CA
Primer Equip

Ferran Costa: "No podem perdre ni força ni energia per coses que no depenen de nosaltres"

La lliga arriba al seu final i l'Andorra s'aferra a totes les seves opcions de lluitar per la permanència. Així, abans de marxar cap a Astúries per enfrontar-se a l'Oviedo en la penúltima jornada de la temporada, Ferran Costa ha valorat les opcions del seu equip.

#ParauladeMíster | Prèvia vs Oviedo

"El gol del Karri ens fa seguir somiant amb el miracle. Depenia de nosaltres però amb un calendari extermadament dur contra equips que estan lluitant pel playoff i sense poder jugar contra rivals directes. Nosaltres hem de fer el que depèn de nosaltres i anem a Oviedo sabent que serà un partit de màxima dificultat però tenim la força i l’empenta per fer un gran duel".

"No podem perdre ni força ni energia per coses que no depenen de nosaltres. Prou complicat és el nostre partit contra un equip que juga molt bé a futbol, que juga a casa i lluita per una fita molt important i que ens exigirà la nostra millor versió. Fins i tot haurem d'estar per sobre d'aquesta millor versió; amb menys no serà suficient". 

"Ells sortiran amb tot. És un equip que està fent una bona temporada, que està ben treballat i que té molt clar a què juga... Això ja ho sabem, però nosaltres també hem demostrat que contra grans equips hem fet coses molt ben fetes".

"Tenim clar on son forts ells i on podem trobar solucions per créixer durant el partit, però hi ha una cosa innegociable: hem de tenir una capacitat de lluita total perquè hi haurà moments de dificultats. Hem d'estar forts mentalment i tenir capacitat per lluitar i treure el partit endavant neutralitzant allò que els fa perillosos però també trobant els nostres punts forts i sentint-nos bé".

"Primer de tot hem de cuidar els aspectes bàsics. Estar molt concentrats en els duels directes i, si podem, evitar-los intentant defensar amb ajudes perquè ells son un equip molt vertical que arriba amb molta gent a zones de finalització. Hem de ser contundents en el domini de l'àrea i també en la pilota aturada".

"Jo confio en la professionalitat de la resta dels equips. És una categoria de màxima exigència amb grans professionals i jo sempre que surto a un camp de futbol ho faig amb la intenció de guanyar per tot el que portem darrere i perquè és l'essència d'aquest esport".

#SomTricolors